December 26, 2015

SALLY HANSEN | XTREME WEAR 520 BAMBOO SHOOT A LUXE LACE 830 EYELET.

AHOJKY KRÁSKY :)

Už jsme zase zpět  u klasických článků a dnes to bude jeden lakovací. Chci vám ukázat dva laky od Sally Hansen, které jsem si hned zamilovala. První z nich je 520 Bamboo Shoot, který je úžasný a má krásnou tělovou barvu. Je to naštěstí jeden z těch tělových laků, u kterého nemusíte nanášet tisíce vrstev, aby jste docílili plného krytí. Stačily mi dvě vrstvy. Na nehtech vypadá opravdu elegantně a pokud nemáte rádi výrazné nehty, tak tento lak je přesně pro vás, protože sám o sobě vytvoří moc krásnou a upravenou manikúru. Aby nebyly nehty tak obyčejné, nanesla jsem přes ně ještě krásný lak s bílými třpytkami, které na nehtech působí jako sněhové vločky a nehty to krásně ozvláštnilo, je to lak Luxe Lace 830 Eyelet. Oba laky poměrně rychle schnou. Poprvé jsem nanášela lak ne gelové nehty od Sally Hansen a musím říct, že to vypadá o mnoho lépe, protože jsou nehty takové vypouklejší, což se mi moc líbí :).  Tyto laky dohromady vytvořily moc pěkný efekt :).







Oba laky jsem si hned zamilovala, no nevypadají krásně? :)



6 comments :

  1. Ahojky. Sú naozaj krásne. Asi si ich aj ja zaobstarám. S tými gélovými nechtami súhlasím. Vyzerajú hlavne pevnejšie. Ďakujem za inšpiráciu. :)

    ReplyDelete
  2. Nehtíky jedna radost.
    Zvu tě na můj blog na výzvu na FB.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. krásné nehtíky ! Já chodila od září jednou měsíčně na gelovky k vietnamcům, docela mi to vyhovuje až na to odrůstání a cenu, takhle doma se to vyplatí víc než každý měsíc platit 400 kč za nehty...takže k vietnamcům nejspíš přestanu chodit, protože zrovna včera mi bráchova žena ty gelovky sundávala a dělala mi je ona sama doma, akorát je to šíleně časově náročný dělaly jsme to asi tři hodiny ( včetně sundání, pilování atd... )

    ReplyDelete
  4. tie laky vyzerajú naozaj zaujímavo :) počula som, že laky od Sally Hansen sú super! :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    ReplyDelete
  5. Ten lak je úžasný. Krásne, vianočné, dokonalé

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...