December 12, 2015

BLOGMAS | TOP 10 VÁNOČNÍCH FILMŮ.

KRÁSNÉ SOBOTNÍ RÁNO VŠEM :)


To se takhle dneska ráno probudím a zjistím, že jsem včera zapomněla vydat Blogmas. Pustila jsem si film, usnula jsem, vzbudila jsme se o půlnoci, kdy jsem už byla úplně mrtvá a pokračovala ve spaní :D. Takže vás dnes čekají Blogmas dvakrát :).

Dnes bude článek o mých nejoblíbenějších vánočních filmech, bez kterých si Vánoce nedokážu představit. Vždy na ně čekám celý rok až do Vánoc, aby z nich šla ta krásná vánoční atmosféra :).

Myslím, že většina lidí se v těchto filmech se mnou shodne, jelikož jsou to zkrátka klasiky, ale třeba si tam nejdete i ty, které jste třeba ještě neviděli. Já jsem ale člověk, co mu české pohádky nic neříkají, nemám je ráda, vždy se mi více líbí humor a vánoční atmosféra ve filmech amerických a zrovna v tomhle se se mnou asi všichni neshodnou. U někoho asi vedou Tři oříšky pro Popelku, ale to na mě zkrátka už nezabírá, jako když jsem byla malá. Našla jsem si své stálice, na které o Vánocích koukám ostošest :).

1. GRINCH
Tento film snad ani nemusím nikomu představovat. Miluju ten film, je to sranda a vždycky si u něj odpočinu. Každé Vánoce si ho pustím asi tak pětkrát, protože toto je můj top film, kterého bych se nevzdala :).


2. VÁNOČNÍ KOLEDA

Strašně krásný film, Disney dělá ty nejlepší, o tom není pochyb. Skvěle zpracované podle klasické předlohy. Líbí se mi, že se hlavní hrdina napraví a bude nakonec všem pomáhat. Je v tom napětí, smutek, radost, vánoční atmosféra, vše co je potřeba :).


3. FROZEN

Ano, i já na tomto filmu ulítávám, jako většina malých dětí, mám zkrátka slabost pro animáky, asi více, než pro klasické hrané filmy a nestydím se za to :D. Tento film se povedl, je to sranda a kdo by nemiloval Olafa. Nemám ráda filmy, ve kterých se zpívá, ale tady jsou písničky moc pěkné, které si člověk zkrátka zpívá stále dokola, ikdyž už film dávno skončil.


4. PRÁZDNINY

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů vůbec, tento si někdy pustím i mimo Vánoce, protože je skvělý. Tento rok jsem ho ale ještě neviděla, takže se moc těším, až se na něj podívám. Je romantický, vtipný, zábavný a navíc jsou tam moji oblíbení herci.


5. POLÁRNÍ EXPRES

Děti v tomto filmu mají dost divné a nepřirozené výrazy, kývání hlavou, jako by na něčem jely, ale když toto opomenu, tak je to moc pěkný vánoční film :D. Vlastně nevím, proč se mi líbí, ale koukám na něj často a ráda, takže to asi stačí :D.


6. VÁNOCE NARUBY

U tohoto filmu se vždy nasměju. Celý film se tam neustále něco děje, takže se nikdy nenudíte. Zvlášť se mi líbí scéna, kdy si ten chlap nechá dát do obličeje injekce proti vráskám, má ho celý opuchlý a nemůže jíst :D. Je ale hezké, jak nakonec všichni sousedé pomohou s přípravami na Vánoce, aby si dcera nevšimla, že rodiče chtěli přeskočit Vánoce :).


7. ZÁKLAD RODINY

Pěkná vánoční komedie, u které se také zasmějete a na konci chvilku i popláčete (nebo to mám možná jen já :D). Opět tam hrají moji oblíbení herci :)


8. VELKÁ VÁNOČNÍ JÍZDA

Tento film jsem viděla minulý rok poprvé a hned jsem si ho zamilovala. Letos jsem ho stihla vidět už potřetí :D. Líbí se mi, jak se Arthur snaží za každou cenu dostat dárek k jedné holčičce, která byla omylem opomenuta :).


9. ANDĚL PÁNĚ

Jedna ze dvou českých pohádek, které mám ráda. Je to pěkná vánoční pohádka s vtipnými hlavními hrdiny a originální zápletkou a spousta sněhu mi alespoň navodí vánoční náladu.


10. KOUZLA KRÁLŮ

A moje druhá oblíbená pohádka. Není sice moc vánoční, ale jeden rok ji dávali na Vánoce, takže ji automaticky spojuji s němi. Klasická pohádka o království a princezně, která se má vdávat, jako jediná se mi ale líbí :).



Toto bylo moje desatero oblíbených vánočních filmů, které si pouštím v období Vánoc, dodávají mi vánoční náladu a skvěle si u nich odpočinu :)

Jaké jsou vaše oblíbené vánoční filmy? :)



10 comments :

  1. Já vánoční filmy přímo miluju, každý prosinec jich vidím tak 50 :D. Vždycky se totiž dívám na nové filmy od Hallmark Channel. Většinu z tvých filmů taky miluju, akorát Frozen neberu jako vánoční film, ten totiž sleduju po celý rok :D
    Double Infinity by Ella

    ReplyDelete
    Replies
    1. to já taky, bez nich by to nebylo ono :) já na Frozen úspěšně vydržela čekat celý rok :D

      Delete
  2. Ve spoustě filmů jsme se shodli. Zaujal mne film - Velká vánoční jízda. Hned jdu stahovat ;)
    PS: Film "Vánoční prázdniny" patří také mezi mé oblíbené filmy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten je krásnej, snad se ti taky bude líbit :)

      Delete
  3. Kouzla králů je nejkrásnější pohádka! Mám ji opravdu moc ráda! :)

    ReplyDelete
  4. My se vždycky s rodinou dívame na anděl páně a pokaždé se strasně nasmějem :-)

    ReplyDelete
  5. Frozen miluju a dívám se na něj často :D Jinak taky často v prosinci koukám na vánoční filmy, ale letos vůbec nebyl čas a asi ani nebude, takže Vánoce nebudou mít klasickou atmosféru, ale škola je přednější :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. To já taky, letos už potřetí :D já po prásci hned sleduju :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...