December 4, 2015

BLOGMAS | SBÍRKA KRÉMŮ NA RUCE.

ZDRAVÍM KRÁSKY :)


Je tu už čtvrtý den Blogmas článek a tentokrát se podíváme na moji sbírku krémů na ruce. Je to pro mě v zimě nutnost a letos více, než obvykle. Teď mažu snad každých deset minut, až je to skoro posedlost a už to ani není moc hezké :D. Tento rok mám příšerně suché ruce, nikdy se mi to nestávalo, takže sbírka krému se zkrátka hodí. Každý rok kupuji krémy z vánoční edice Essence, která vždy příjde s krásnými vůněmi. Letos mě ale žádná nezaujala, tak jsem zkusila i jiné značky a také jsem se trefila do dobrých kousků. 


    Ziaja - Cocoa Butter

Moje stálice, už mám druhé balení a asi se k němu budu vracet i nadále. Úžasně voní, vůně je hlavní, co mě k němu přitahuje. K tomu i skvělá hydrtace a perfektní krém je na světě.


     Essence - Caramel Hot Chocolate

První z limitek od Essence. Krásná čokoládová sladká vůně, není silná, je moc příjemná. Rychle se vstřebává a nechává ruce krásně hydratované.


       Essence - Gingerbread Chai Latte

Můj miláček, je mi hrozně líto, že už ho nikde nemůžu sehnat. Skvěle voní po perníčkách, proto si ho šetřím. Je skvělý na vánoce, ta vůně k tomu prostě patří.


       Essence - Strawberry Dark Chocolate

Poslední z limitek. Má nejméně oblíbená, jelikož je to vůně hořké čokolády, ne té mléčně a to já moc nemusím, ale jako krém není vůbec špatný. Všechny Essence krémy dobře hydratují.


        Avon - Vanilla Hand Cream

Můj nejnovější přírustek, do kterého jsem se ihned zamilovala. Kdo miluje vůni vanilky jako já, tak tento rozhodně doporučuji, voní vážně božsky. Je hutnější a proto dokonale hydratuje a rychle se vstřebává. Nosím ho teď každý den do práce :).


       Lavera - Almond and organic shea butter

Nemám moc ráda přírodní vůně, ale tahle je taková neutrální a je mi příjemná, jako jedna z mála. Tento krém je božský, bájačně hydratuje, takže si asi pořídím plné balení :)


       Ziaja - Hydratační s D-panthenolem

Můj milášek, kterého už nedám z ruky, má neskutečně příjemnou vůni. Je takový vodovější, ale vsákne se dobře do rukou a zanechává je hladké a hydratované.


        Dove - Derma Spa

Byl v prvním Glanc Boxu a zpočátku se zdál být skvělý, ale čím více ho testuji, tím více ho nesnáším. Vůně je boží, ale to je tak asi jediné. Ano, ruce také dobře hydratuje, ale má v sobě asi tunu silikonů, takže když se krém vsákne, tak jsou po něm ruce nepříjemně klouzavé a nedá se toho zbavit, leda až to utřete do všech papírů, na které kolem sebe sáhnete, takže tento rozhodně nedoporučuji.



Jaký je váš oblíbený krém na ruce? :)


10 comments :

  1. Tu čokoládu s jahodou jsem měla a moc mi nevoněla, hodně rychle mě omrzela a ta hydratace mi moc dobrá nepřišla. Vanilkový z Avonu jsem teď nakoupila, ale bohužel jsem špatně počítala, takže všechny půjdou pryč jako dárky a na mě nezbude :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně právě taky už moc nevoní, proto ho používám nejméně, ale já jsem z hydratací psokojená :). Tak to třeba vyjde příště :)

      Delete
  2. Já teď dodělala svůj oblíbený od Figs&Rouge a vyměnila jsem ho za meruňkový od Manufaktury:) Jinak ty limitky od Essence taky vždy kupuji, mají nádherné vůně:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak na ty jsem ani nekde nenarazila :). To mají :)

      Delete
  3. Krásný výběr krémů Já krémy na ruce miluji. Momentálně jsem si zamilovala ovečkové krémy z Douglasu :)

    Mikulášské líčení – čert

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já je vždy ráda sbírala, ale pořádně jsem je nepoužívala, až konečně tento rok :)

      Delete
  4. jůů slušná sbírka, já mám nejraději medový od Orifflame, pak mám nějaké čokoládové, ale ty mi přestaly vonět...:( Pak mám celkem ráda s vůní růže a ještě můj oblíbenec z letní limitky od Baley ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od Oriflamej sem nikdy nic neměla :). To já zase nesnesu vůni růží, spíše jsem na vanilku, čokoládu a další sladké vůně :)

      Delete
  5. moj naj je olivová indulona. Používam ju už dlhé roky a lepši som ešte nenašla. krémy od essence maju sice pekne vone, ale mne ruky nehydratuju. Po chvili ich mám zase suché.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ráda používá moje mamka, mně moc nevoní, není to příliš můj styl vůně, které mám obvykle ráda :). Mně hydratuje ruce téměř vše, takže mám větší možnosti co se výběru krému týče :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...