December 21, 2015

BLOGMAS | NOVÁ KOŠILE.

AHOJKY KRÁSKY :)


Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale pořád jsem byla unavená a nedokázala jsem se dokopat k tomu, abych napsala článek. Dnes vás tedy čekají ještě dva, abych to dohnala a o něco vás neochudila :)

V dnešním Blogmas vám chci ukázat moji novou košili, kterou jsem si včera koupila. Je z Gate a stála jen kolem 300Kč, což je za košili pěkná cena. Většinou nemůžu najít košili, která by mi seděla a nevisela na mně. Tato mi ale padne jako ulitá, má příjemný materiál a líbí se mi i její kostkovaný vzor, přesně takovou jsem sháněla a hned jsem se do ní zamilovala :). K tomu jsem si ještě koupila obyčejný černý světřík, který jde ke všemu a ten jsem sehnala v NewYorkeru a stál také pouhé 300Kč. Myslím, že tuto košili a světřík hodně unosím, takže to byl skvělý kup :).




Také se vám líbí jako mně? :)



3 comments :

  1. Zrovna koukám na Tvůj vlogmas, kde povídáš o blogu, tak jsem musela nahlédnout :) Košile ti sluší :) mám stejnou s modrou kostkou, ale štve mě, že nejde úplně rozepnout.. :D protože když v ní jdu, tak se mi hrozně vyhrnuje :D

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Ta košile je skvělá strašně ti sluší :)

    ReplyDelete
  3. Wow, nádherná :o. Moc ti sluší. :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...