December 13, 2015

BLOGMAS | LUCIE NOCI UPIJE...

AHOJKY KRÁSKY :)


Dnes je 13. prosince, takže opět slavím svátek. No slavím ... spíše jsem si až dnes všimla, že ho mám :D. Dostala jsem pěkné dárečky a tak se chci s vámi podělit, co jsem dostala :). Od Toma jsem dostala krásnou krabičku plnou perníčků, které sám s láskou pekl, no není úžasný? :) Od jeho maminky jsem dostala pěkný vánoční kaktus, doufám, že ho hned neusmrtím :D. A od rodičů velkou Milku s Oreem, která je neskutečně výborná a pěnu do koupele z Avonu ve tvaru sněhuláčka, která je zkrátka roztomilá a nádherně voní po pomerančích a skořici :).





Všem Lucinkám přeju vše nejlepší k svátku :) 




3 comments :

  1. Tu pěnu do koupele mám taky. Obal je moc krásný ale do vany je potřeba dát celkem dost produktu - moc nepění ale zato krásně voní. Tím, že tam toho musím dávat celkem dost, takto rychle mizí :( to je asi jediná nevýhoda ale kdo by odolal tomu obalu, že?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještě jsem ji nestihla vyzkoušet, tak uvidím :) obal je nádherný :)

      Delete
  2. Ahoj. Kaktus je nádherný. Ja keď som si kupoval svoj cca pred 3 rokmi tak bol veľmi malinký a teraz je krásny rozrastený. Mám ho v izbe, kt. je na západ a musím povedať, že sa mu vážne darí. Raz za týždeň mu dám trochu vody a rastie ako z vody. ;)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...