December 3, 2015

BLOGMAS | DESATERO ZIMNÍCH NEZBYTNOSTÍ.

AHOJKY KRÁSKY :)


V dnešním Blogmas článku se podíváme na věcičky, bez kterých si nedokážu představit zimu. Jsou to věci, které mi období zimy zpříjemní a díky kterým se cítím dobře a útulně. Sice jsem člověk, který je věčně promrzlý, trpím na ledové nohy a ruce, jsem zkrátka hodně chladnokrevná :D, ale období zimy mám moc ráda, zvláště kolem Vánoc, ale kdo ne. Miluji vánoční svátky, tu domácí pohodu u vánočních filmů v teplé postýlce s dobrým jídlem, to mám ráda :). K tomu všemu ale patří desatero věcí, bez kterých bych si toto období zkrátka nedokázala představit. A které to jsou?

  1. Krémy na ruce
Během roku trpím na velmi zpocené ruce, takže o krému v tu dobu ani neuvažuji. V zimě je mám naopak příšerně suché, dříve jsem trpěla i na popraskané a bolavé ruce z mrazu, to už mě naštěstí přešlo (klep, klep). Teď je mívám jen takové nepříjemně napnuté, takže mažu, co to jen jde. Mezi mé nejoblíbenější krémy teď patří krém od Ziaji a Avonu. Oba krásně hydratují a úžasně voní :)

  1. Balzámy na rty
Tento produkt je u mě nutností po celý rok, ale v zimě mažu a mažu ještě více. Můj stálý balzám na rty je ten velký od Astridu, na který nedám dopustit. V práci pak ráda používám Labello a nově je mým oblíbencem i pidi midi balzámek od Avonu, který má krásný vánoční obal a díky bambuckému máslu skvěle hydratuje.

  1. Tělová mléka
Po létě jsem vždycky jako sušenka a tento pocit napnuté kůže nesnesu, tak se snažím každý večer mazat. Nejraději mám tělové mléko od Avonu, které používám vždy o svátcích a tak mi jeho vůně vždy evokuje Vánoce a samozřejmě tělové máslo od Balei, které by člověk nejraději snědl.


  1. Svíčky a vosky
Nesmí chybět! Ze všech věcí jsou pro mě asi nejpodstatnější, svíčky mi nejvíce dokáží zpříjemnit zimu a vytvoří příjemnou atmosféru v pokoji. Do toho ještě nějaká krásná vánoční vůně v podobě vosku a je to perfektní :). Nejraději mám teď Snowflake Cookie a Christmas Eve.


  1. Oblíbený nápoj ve vánočním hrnečku
Je třeba dbát na vánoční detaily, které jsou v mém případě na každém kroku. Konečně jsem našla krásný vánoční hrneček, který při pití kafíčka nebo oblíbeného čaje navodí vánoční atmosféru ještě více. Sehnala jsem ho v Rossmannu za 80Kč.


  1. Vánoční dekorace a světýlka
Tohle už je spíše taková samozřejmost, co by to bylo za Vánoce bez dekorací a světýlek. Konkrétní dekorace uvidíte tento týden v novém videu :)


  1. Vánoční tričko
Těsně před Vánocemi si vždy obléknu moje oblíbené vánoční tričko, které je už jen takovou dobrou tečkou na tom všem :).


  1. Teplé ponožky
Jak už jsem říkala, neustále mi mrznou nohy, takže teplé ponožky jsou pro mě nutností. Nejpříjemnější jsou takové ty z toho měkkého a hebkého materiálu, to se potom nožky mají jako v bavlnce.


  1. Vánoční tapety
Na každé roční období si měním tapetu, alespoň mi můj notebook a mobil vždy připomenou, že budou Vánoce, když už to nepoznám podle toho, že by venku sněžilo. Kdo ví, jestli se vůbec sněhu dočkáme, moc bych ho chtěla :)


  1. Vánoční filmy
K Vánocům neodmyslitelně patří i vánoční filmy. Ráda si k nim vždy lehnu do postýlky, uvařím si kafíčko, zapálím svíčky a mám se skvěle :). O mých oblíbených filmech se ale dočtete zase v jiném díle Blogmas.



Tohle bylo moje desatero věcí, bez kterých si nedovedu představit zimu a Vánoce. A bez čeho si je nedovedete představit vy? :)


9 comments :

  1. suhlasim si so všetkým. Ja by som ešte pridala rukavice, pretože chodit bez nich v zime von nie je bohviečo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. já rukavice moc nenosím, mám u bundy delší rukávy, takže je mám vždy přes ruce :D

      Delete
  2. Hodně bodů mám stejných. Vánoční film jsem si šetřila na prosinec a za těch pár dní jsem jich shlédla už několik :D
    Double Infinity by Ella

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky si je šetřím, držím se, zatím jsem zkoukla jen dva :D

      Delete
  3. Krásný článek, dost máme podobného, já si vánoce nedokážu představit bez svíček a dekorací, pohádky jsou samozřejmé věc i když já mám raději české :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to já ty české právě moc nemusím, už se mi hrozně okoukaly :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...