August 14, 2013

Video | Výzva: Líčení bez zrcadla.

Dobré ráno krásky :)

Konečně sem jednou za sto let přidám i nějaké video :D. Tentokrát ho nepřidávám až po půl roce, ale už druhé den od natočení, pokrok :D. 

Tohle video jsem už jednou točila a jak ve videu říkám, předtím jsem neměla normální štětce a ani paletu a nelíčila jsem se tak výrazně, takže jsem si vyzkoušela vytvořit nějaké hodně tmavé líčení bez zrcadla. Byla to docela fuška a divím se, že jsem si tím štětečkem nevypíchla oko :D. Byla to ale i zároveň velká zábava a zase jsem si vyzkoušela nějaké svoje schopnosti.

No řeknu vám, že to líčení nedopadlo až tak hrozně, jak jsem si myslela. Akorát až někdy k večeru ten den jsem si všimla, že mám úplně hrozný obočí, čehož jsem si při točení videa nevšimla. Nakreslila jsem si ho hrozně tlusté a sahalo až někam nad moje přirozené obočí, ale prvně mi to vůbec nepřišlo, až když jsem to začala víc zkoumat. Však když jsem se dívala na to video, tak jsem se hrozně smála, kam si to obočí vlastně kreslím :D. Ani jsem si neuvědomila, že když jsem hledala to obočí, tak jsem jsem si neuvědomila, že říkám vole, není to sice sprostý, ale do videa jsem to nechtěla, no co :D.

Byla to velká sranda, určitě si to zkuste a budu ráda, když mi na mail pošlete fotky vašeho výkonu :)






3 comments :

  1. Jee tak to sa ti veěmi podarilo! Krásne video. Ja by som to určite takto nezvládla bez zrkadla :'
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. Seš borec ! :)

    Zvu tě na svoji první Giveaway ! :)
    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. ,,Ach ty Váňo Ivane!" :DDD
    Skvěle jsi to zvládla, pobavila jsem se, ale tedy nad výsledkem jsem jen juchala...:)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...