August 11, 2013

Recenze | Dermacol Caviar Long Stay Make-up & Corrector.

Ahojky krásky :)


Dnes jsem tu s recenzí na tento make-up od Dermacolu. Mám ho už od Vánoc, ale pořád jsem se nedokopala k tomu, abych napsala recenzi, takže myslím, že už je na čase, to dát do kupy :).


Co slibuje ? ,,Dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru a zdokonalující korektor zpevňuje a vypíná pleť, dodává jí hladký a rozjasněný vzhled. Hypoalergenní."

Co splnil ? 
Make-up: Už na první pohled se mi tento make-up líbil. Má pěkný design lahvičky a zdá se mi to jako super nápad (make-up + korektor v jednom). Jenže když lahvičku rozšroubuji, vykoukne na mě jakási špachtlička, kterou se za boha nedostanete až na dno lahvičky, takže ten make-up prostě ven ,,nevyšťouráte", dokonce ho nevydolujete ani ze stran lahvičky, takže tohle vidím jako velké minus. Použila jsem ho párkrát a už teď se k tomu make-upu nedostanu, protože ten z prostředka jsem už spotřebovala, takže budu muset použít jiné ,,náčiní" k vydlabání produktu. Už na první pohled je make-up velmi hustý, tudíž očekávám i dobrou krycí schopnost. V tomto směru make-up nezklamal. Je hustý, vcelku pigmentovaný, dobře se roztírá, na tváři neflekatí (nevím, jak při nanášení rukou, já používám štětec a je to OK). Ale zrovna moc nevoní, ale tak to mi až tak nevadí. Mají pěkné odstíny, hlavně pro nás bledulky. Mám odstín 1 Pale a jsem spokojená. Má naoranžovělý podtón, ale jelikož je světlý, tak to není žádný problém. Krásně sjednotí pleť. Na lahvičce píší, že je ho 30 ml, no to teda nevím kde, protože by ta lahvička musela hodně klamat zrak. Všechny moje běžné make-upy mají 30 ml a jsou asi 2x tak větší, takže nevím jestli je tento make-up (hrozné slovo, už mě nebaví psát :D) kouzelný a těch 30ml tam fakt najdu.
Korektor: Nachází se na vrchu lahvičky (nejdříve jsem ho ani nemohla najít :D). když víčko otevřu, uvidím malé zrcátko, což mi příjde moc šikovné, kdybych si zrovna někde na cestách potřebovala zakrýt nějaký ten pupínek :). Korektor je lehce dostupný, ne jako jeho spodnější kolega. Je tuhý, dobře se roztírá a úžasně kryje :). Smrdí ještě hůř než ten make-up, ale opět je mi to nějak jedno ;).  Zajímalo by mě, jak moc hluboko sahá ten korektor, asi do něj píchnu jehlu, abych věděla kolik tam toho je a jestli se nás opět snaží obalamutit, takže vyčkejte.... no tak to jsou pěkní švindlíři, člověk si myslí, že je tam tak 1.5 cm korektoru a ono ejhle, jehla zajela asi tak do 3mm, takže tohle se v tom ukrývá.



Po nanesení make-upu a korektoru.

Shrnutí: No takže jsem se dozvěděla, že k make-upu se vlastně ani nedostanu, korektoru je tam tak na pár použití, v lahvičce určitě není tolik make-upu, kolik píší (teda pokud to neklame až tak, že je ho tam vážně tolik, ale na oko se mi to nějak nezdá). Cena je také docela vysoká a to 349 Kč za dost naprd balení, které ze z prvu zdá jako super. Já ho naštěstí koupila ve slevě za 200 Kč, takže mi to až tak nevadí. Na produkty nenadávám, ty jsou super a je to jedne z nejlepších make-upů, který jsem vyzkoušela, ale s tím balením nás pěkně napálili ;). Takže tomuto make-upu jsem musela ubrat hodně berušek. Dávám mu 2,5 berušky z 5ti.

Pro srovnání stejného množství produktu v lahvičkách. Nějak se mi to nezdá nebo mám hodně blbé oko. Dermacol je sice širší, al ne tak aby se do něj vešle to, co do toho od GS . No posuďte sami ;)

Máte tento make-up ? Souhlasíte s mojí recenzí ?
Máte-li nějaké otázky, ráda na ně odpovím :)



6 comments :

  1. No já právě plánovala jeho pořízení, protože mě celkem zaujal, ale vzhledem k tomu, že je evidentně po pár použitích problém jej dostat z lahvičky ven, tak asi investuju do něčeho jiného :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ta lahvička mě dost zklamala, přitom je to tak skvělej make-up :)

      Delete
  2. nemám... ale musím povedať, že na fotke ti pekne zmatnil pleť... škoda no :/ :).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je na něm dobré hlavně to, že dobře hydratuje, ale zároveň se po něm pleť neleskne :)

      Delete
  3. Výborný make-up!! Používam ho už asi druhý rok na striedačku s inými alebo ho miešam a som veľmi spokojná :) Dokonca moju pleť celkom dobre uzdravuje ... Na make-upy od Dermacolu nedám dopustiť a korektor je tiež výborný, škoda len že ho je tak málo :( Čo sa týka balenia aj mne trochu vadí, že sa ťažko vypotrebúvava celý, ale ja to robím tak, že fľaštičku stále nechávam ležať na inej strane a tým sa mi make-up zleje presne tam, kde ho potrebujem mať, aby som ho špachtličkou vybrala, ak už to nejde ani tak tak mám na to ďalšie iné nástroje :D Obsah hoci nevyzerá je určite 30 g, pretože sa mi oveľa pomalšie vypotreboval ako tie pumpičkové ... zdanie občas klame :) Missy

    ReplyDelete
  4. Make-up je super, zatím s ním začínám, takže zatím jsem spokojená. Všichni ale řeší, jak dostat make-up ven, až bude docházet. Bohužel tak tenké prsty nemám, tak leda vatovou tyčinkou :-)

    https://allmycosmetics.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...