August 10, 2013

Diary | 10.8.2013.

Zdravím krásky :)

Už jsem si říkala, že jsem dlouho nepsala žádný diary článek, takže jsem zase asdi začnu psát alespoň krástké sdělení toho, co třeba ten den dělám, tedy pokud by vás to bavilo, vůbec to sem psát nemusím, takže mi to prosím napiště do komentářů DIARY POSTY ANO/NE :).

Dneska to máme doma takové hektické, už asi měsíc předěláváme předstíň, nejdříve se dělala nová podlaha, poté se malovalo a asi měsíc jsme čekali, než nám přivezou nábytek. Dneska se dal taťka do stavění těchto ,,zázraků". Objednali jsme polský nábytek, tedy bylo jasné, že bude i levný a zrovna ne moc kvalitní, hihi :D. NO ale nic extra do chodby stejně nechceme :). Nábytek je moc hezký, takový nadčasový, má milion kousků a taťku moc obdivuju, že se s tím už od rána crcá, ale asi bych to taky už chtěla mít za sebou :D. Jelikož miluju změny, i ty nepatrné, tak se prostě musím dívat, jak taťka staví, ano, bývám ráda čumilem :D (taťka už si zvykl), sem tam něco podržím, podám nebo tak ;).
Božééé, miluju vůni nového nábytku, furt k tomu musím čuchat :D. Já jsem vůbec takový fetišista :D. Nejvíc mi voní barvy, lepidla a nové boty :D 

Dneska jsem šla spát s vlhkými vlasy a ráno jsem vypadala jako bych proběhla zkrz leektriku, no rozhodně jsem s tímhle nechtěla točit video, protože i v drdolu je to pořád děsný a nezkrotitelný :D. Takže mě prosím omluvte, video bude až zítra :). Kromě pletí takového okrasného růžku u jezírka jsem už nic zajímavého nedělala :).

Takže se s vámi zatím loučím a já jdu dál očumovat taťku a čuchat nové skříně :D.  Fetiši zdar :D

Takhle nějak to teď u nás vypadá :)



6 comments :

  1. My jsme předělávaly obývák - dnes jsme finishovali, takže si to dokážu představit :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teď jsme to dodělali a vypadá to super :)

      Delete
  2. My davame do kupy cely barak a ne a ne finishovat :)) to je nekonecny :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To věřím v celým baráku, nám ta jedna blbá místnost trvala skoro 2 měsíce ;)

      Delete
  3. My sme prerábali kuchyňu,no upratovanie ma obišlo vďaka brigáde.hihi :)
    To s vlasmi poznám! Mám ich kučeravé,takže ak idem spať s mokrými ráno vyzerám ako ježibaba.No nič,ešte že existuje žehlička.:D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U nás není více méně co uklízet, takže s tím jsme byli hned hotoví :) ... ale prosím tě, máš krásný vlasy :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...