December 16, 2013

Vlastní vitamíny ?...Ano, jde to.

Ahojky krásky :)

Už nespočetněkrát jsem četla o firmě, která míchá vitamíny na míru. Když mi Mixturam nabídl testování vitamínů, tak jsem neváhala a spolupráci přijala. Dlouho jsem přemýšlela a vybírala všechny možné vitamíny, aby mi přesně seděly a zároveň splnily vše, co jsem potřebovala zlepšit nebo vyživit. Na stránkách Mixturamu můžete mixovat libovolné vitamíny a že je z čeho vybírat, např. česnek, chlorella, kolagen nebo třeba ženšen. Do vašeho mixu můžete přidat až 6 různých ingrediencí v libovolných dávkách, ale pokud by jste něčeho dali špatné množství, vše je pod dohledem odborníků, kteří zajišťují, aby jste si nenamíchali nakonec něco zdraví škodlivého. Tyto věci mají vychytané :). 



Další super vychytávkou je vlastní název vámi namíchané směsy, takže je to takové osobitější a nemůžete si vitamíny doma s nikým splést. Proto by toto mohl být pěkný vánoční dárek :).

Pokud nevíte, jaké suroviny použít, tak můžete zadat vaše parametry nebo problémy a oni vám vyhodnotí, které vitamíny budou pro vás ty nejlepší.



Líbí se mi jejich krabička i logo. Je to takové veselé a už když vidíte tu krabičku, máte pocit, že vás uzdraví už ona, hihi :). Webové stránky mi příjdou přehledné a design je taky pěkný, nic přeplácaného a v jednoduchosti je přeci krása :). A jaké vitamínky jsem si namíchala já ? :)





Tobolky jsou sice dost velké a bála jsem se, že je nepolknu, protože s tím mívám problém, ale nakonec se polykají dobře, dobře kloužou do krku :). Balení obsahuje 100 tobolek, takže vám jedno balení vyjde cca na 3 měsíce za cenu 790 Kč. Takže se to podle mě vyplatí. Vemte si, že v lékárně si koupíte několik krabiček různých vitamínů, protože potřebujete každý na něco jiného, takže cena by asi vyšla na stejno, no a tady vám to vše dají do jedné tobolky, takže si nemusíte dělat starosti s tím, kterou, že jste si to měli vzít :).

Vitamíny užívám  měsíc a už začínám trošku pozorovat, že nejsem tolik unavená, mám více energie i chuti k jídlu. Příjde mi, že mi teď rychle rostou nehty a tolik se nelámou, ale nevím, jestli je to těmi vitamíny. Uvidím, až doberu celé balení :)

Kdo by měl zájem, mám kód na slevu 30 Kč na balení vitamínů, takže mi můžete napsat e-mail a já vám kód pošlu :).

Tak co, zkusíte si namíchat vlastní vitamíny ? :)


5 comments :

  1. Proboha, to bych asi nespokla, já s tímhle hrozně bojuju, nespolknu ani paralen natož antibiotika, všechno koušu :D..

    ReplyDelete
    Replies
    1. No já mám občas problém spolknout i antikoncepci, ale tohle tam jde tak nějak samo, když to dobře nesměruješ :D

      Delete
  2. Ježiš, tak toho bych se i bála, nevěřila bych tomu. A ještě takový plastový obří kapsle, brrrrrrr.. :) Jsi odvážná, ale já tomu nevěřím, podle mě působí více placebo efekt než ty samotné pilule. (tobolky) :) Koukám, že dneska se dá obchodovat s ledasčím :) Hned mě napadá, že bych mohla takový kapsle plnit kouskem citronu, česneku, cibule a medu a prodávat to :DDDDD Tak ti přeju, aby to nemělo nějaké vedlejší účinky :)

    ReplyDelete
  3. tak toto vyzerá zaujímavo. Velkrat totiž hladam vitaminový doplnok, ktorý by presne splnal to čo ja potrebujem. Väčšinou však obsahuje len niečo a vždy mi tam pár vitamínov, či minerálov chýba.

    Štýl ženy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně to příjde, jako dobrý nápad :). Tak třeba by ti tohle vyhovovalo :).

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...