December 6, 2013

Recenze | Dermacol Magnum Maximum Volume Mascara.

Ahojky krásky :)

Já si na to prostě nemůžu zvyknout :D. Ve čtvrtek jsem zase zapomněla na recenzi, jsem vážně hrozná :D. Tak to musím napravit alespoň teď :). Dneska se podíváme na kloub řasence od Dermacolu. Co myslíte, je dobrá ? :)


Co slibuje ? Na obalu se jednodušše píše: ,,Řasenka pro zvětšení objemu řas."

Co splnila ? Poprvé budu hanit produkt od Dermacolu. Všechno mi od této značky vždycky vyhovovalo, ale tato řasenka je jednodušše katastrofa. Objem řas ? Ano a to až extrémní. Jestli tím myslí ten tučný nános na slepených řasách, tak ok, to splnila, ale mezi lidi se s tím jít nedá. Při nanášení první vrstvy řasenka na řasách nezanechá téměř nic, ale jakmile se začněte trošku snažit, aby na řasách něco málo bylo, začne se tvořit obří nános, který totálně slepí řasy a vypadá to příšerně. Rozhodně se vám řasy nepovede pročesat a odlepit od sebe, to je prostě nemožné, ať jsem se snažila, jak jsem chtěla. Kartáček má hustý a není umělý, což bude možná onen problém. Jediné pozitivum této řasenky je, že se nedrolí pod oko, ale to už stejně nic nezachrání.



Shrnutí: Řekla bych, že tato řasenka je absolutní propadák. Na fotkách to ještě nevypadá tak strašně, jelikož jsem to fotila ze špatného úhlu, ale když jsem koukala rovně do zrcadla, ten tučný nános řasenky byl dost znát a nepůsobilo to vůbec dobře. Tuto řasenku rozhodně nedoporučím, proto jí dávám jen půl berušky z pěti, alespoň za to, že je vážně černá.


Je tu někdo, komu tato řasenka vyhovuje ? :)



5 comments :

  1. hm, tak jedině zkusit kartáček ze staré řasenky, která Ti vyhovovala. jestli by nějak nepasoval...

    ReplyDelete
  2. Já ji teda taky mám a musím říct že pro mě byla příjemným překvapením.....není možné že by sis ji koupila "polovyschlou" to totiž takhle pak dělá skoro každá řasenka....:-/.

    ReplyDelete
  3. Mě se moc líbí takto nalíčené řasy:o), určitě si pro řasenku skočím. Miluji obalené řasy. Děkuji za tuhle recenzi.
    Moc Tě zdraví,
    Lucie
    LSG

    ReplyDelete
  4. z riasenkami od dermacolu nemám skúsenosti, ale počula som samé chvály..škoda že ti nevyhovuje :/
    BeeKey

    ReplyDelete
  5. njo tahle řasenak je prostě hrozná!! přesně tohle mi dělala taky...

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...