November 1, 2012

Thursday Review: Top Hair Matuschka - Tekuté krystaly.

Ahojky krásky :)


Až teď jsem si vzpomněla, že mám psát recenzi. Jsem hlava děravá :D. Dneska to bude po delší době něco z vlasové kosmetiky a to s tekutými krystaly, které už rok používám, tak už s nimi mám nějakou zkušenost :).


Co slibují ? ,,Serum dodává vlasům vlhkost, udržuje vlasy pružné, lesklé a hedvábně hebké. Způsobuje přirozený lehký zářivý efekt na rovných nebo vlnitých vlasech a zanechává vlasy jemné  a cítící se super hebké.Ideální na rebelující vlasy místo rovnání vlasů po umytí."

Co splnily ? Tyto krystaly jsem si velice oblíbila. Krásně voní, vlasy se po nich přestaly krepatit a lámat. Dokonce mám mnohem hezčí konečky než když jsem s nimi začínala. Ikdyž vlasy narovnám a po narovnání do nich nanesu jednu pumpičku krystalů (ano stačí jich opravdu málo), tak jsou příjemné na dotek a hezky se lesknou. Rozhodně nevytvářejí efekt mastných vlasů, pokud to s nimi ovšem nepřeženete. Vlasy po nich vydrží dokonce i déle rovné. Tento efekt by měly způsobovat všechny značky tekutých krystalů, samozřejmě, že ty dražší budou o něco lepší, ale není tomu vždy tak. Tyhle stály 100 ml za 190 Kč, což je u krystalů asi nejlevnější možná částka. Za stejnou cenu u jiné značky je mnohem méně produktu v lahvičce. Ovšem, ikdyž jsou levné, tzak jsou naprosto vyhovující. Tahle lahvička mi vydržela rok a jak vidíte, stále nedochází a to už jsem si do zásoby koupila druhou, protože jsem si myslela, že mi o velkých prázdninách dojde a ono vůbec. Takže s dvěma lahvičkama vystačíte tak 3 roky, haha :). Naa lahvičce píšou, že se to má spotřebovat do 36 měsíců, tak já myslím, že to je přesně doba, kterou vám to vydrží. Ze začátku jsem používala 2 pumpičky a druhý den po umýtí ještě 1. Teď už jen 1 po umytí, takže to s tím vystačím až do stáří, hihi :D.

Shrnutí: Myslím, že se do tekutých krysalů jako takových vyplatí investovat, protože vlasy opravdu "vylepší". Ikdyž jsou zničené, tak po nich vypadají poněkud zdravěji. Určitě je budu používat i dál, proto si ode mě zaslouží plný počet berušek :)



With ♥ your eL.

6 comments :

  1. Dají se sehnat i třeba v Rossmanu? =)
    http://beautyblog-terr.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Ahoj, skvělá recenze a celkově mam rada tvuj blog. Zajímalo by mě ale, kde se ty tekuté krystaly dají sehnat? Zatím jsem to ještě neviděla, a to chodím do drogerií často. Děkuji za odpověď. Nika

    ReplyDelete
  3. No v drogerii je určitě neseženete ;). Dají se sehnat akorát v kadeřnických potřebách nebo u kadeřnice :)

    ReplyDelete
  4. Já po nich už koukala, vím, žes o nich mluvila v tom videu o péči, ale zatím jsem na ně nenarazila...ale my tu máme jen dvoje kadeřnické potřeby. A na netu taky se mi nějak nedaří je najít. Tak nechápu, kde jsi je vykouzlila, ale mám pocit, že se po nich slehla zem :D:D:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najdeš je třeba tady :) http://www.vsenavlasy.cz/tekute-krystaly/c-1190/

      Delete
  5. Já jsem si je tenkrát chtěla koupit (jak jsi o nich mluvila ve videu) a taky jsem je v nabídce nějak nemohla najít, tak jsem nakonec místo toho vzala Arganový olej. S tím jsem, až na jeho vůni, spokojená :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...