November 8, 2012

Thursday Review : AVON hydratační pleťový krém.

Ahoj berušky :)

Tenhle článek přednastavuji, protože dnes nemám čas, jelikož jsem s Míšou na nákupech, prý už nutně potřebuje do něčehi oblíct :). Já si alespoň koupím něco na Vánoce :). Tenhle článek píšu ve středu,tedy včera, hihi :D.


Dnes vám napíšu něco o tomto pleťovém krému, už ho používám od začátku léta :).

Co slibuje ? ,,Lehký hydratační pleťový krém s citronovou trávou a výtažky z okurky. Rychle se vstřebává a pomáhá chránit pleť. (SPF 15)."

Co splnil ? Na léto je naprosto perfektní, jeho jemná okurková vůně krásně osvěží obličej. Vůně není nijak násilná, takže je příjemná :). Je pravda, že se rychle vstřebává a dobře hydratuje pleť. Jelikož se mi pleť v létě mastí více, tak je tento krém tak akorát mastný, ani ne moc a ani ne málo. Teď když už začíná být venku chladno, tak mi tento krém pod make-up nevyhovuje, protože mám pleť vysušenou, takže používám svoji oblíbenou Niveu. Takže kdo má sušší pleť nebude to pro něj na zimu nic extra. Takže bych ho doporučila jen na léto, kdy je tento krém perfektní a bez chybičky :). Dalším pozitivem je jeho cena 75 ml za 60 Kč.

Shrnutí: Tento krém vám určitě mohu doporučit. Zřejmě je dělaný přímo na léto, protože v zimě je málo hydratační. I tak je ale skvělý alespoň na noc :). Zaslouží si 4 berušky :).



With ♥ your eL.

3 comments :

  1. na ten krém jsem se v Avonu už taky dívala:)

    ReplyDelete
  2. tiež ho mám a pochvaľujem si ho :)
    a inak pekný blog, sledovala som aj tvoje videá na youtube, si veľmi milá :))

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...