October 11, 2012

Thursday Review: Gabriella Salvete Matte Make-up.

Ahojky krásky :)

Jak z FB jistě víte, v úterý jsme ve škole psali maturitní generálku z ČJ a AJ. No docela se bojím těch slohovek, které rozhodně neumím psát, zvlášť ne v angličtině, haha. No uvidím, třeba budu mile překvapena :). Dneska jsem se dozvědala známky z gramatických testů a mám radost. Z ČJ mám za 3 (a to je na mě dobrý výkon, protože to vážně není můj šálek čaje) a z AJ mám za 2, z čehož mám obrovitánskou radost :). Díky zahraničním blogerkám a seriálům jsem se konečně naučila anglicky a jsem vážně šťastná :)

Jinak zavádím novou a (snad) pravidelnou rubriku s názvem "Thursday Review". Která není až tak neobvyklá, ale chtěla jsem aby byla pravidelná a ne jen tak nahodilá, chci jí jen dát nový plášť. Doufám, že mi časem nedojdou věci ke zrecenzování :D,hihi. Dále chci zavést další pravidelnou rubriku, dokonce 2, ale na ty si ještě počkejte (prozradím, že budou každé pondělí a sobotu) a vážně je chci dodržovat :). Do komentářů můžete hádat, co to bude za rubriky (nápověda: jsou už dost známé) ;). Každá nová rubrika dostane také své "logo" :). Tady je hned první :)

   
Dnes tu mám ke zrecenzování make-up, který má údajně matovat, takže vám o něm teď pár slov řeknu :)



Co slibuje ? ,,Bezolejový, jmný matující make-up poskytuje pokožce rovnováhu, energii a svěžest po celý den. Bez parfemace a parabenů. " (přeloženo s angličtiny, takže to nebude úplně doslovné). Také je na přední straně lahvičky napsáno bilý čaj a ženšen, takže to v tom asi taky bude :)

Co splnil ? Není mastný, není ani moc tekutý. Dobře se roztírá, poměrně dobře kryje a není nijak parfemovaný. Má skvělé odstíny, takže si příjdou na své především bledulky. Já mám nejsvětlejší odstín (01 Sandy) a lépe pasující make-up jsem nikdy nenašla. Má přesně takový odstín, jaký já potřebuji, takže tím se vyšplhal do top žebříčku :). Je dobré, že neflekatí, to u make-upů přímo nesnáším (viz. make-up od NYC => katastrofa). Je fakt, že celý den pleť matná nevydrží, ale vydrží poměrně dlouho, takže dobrý průměr na drogerkové make-upy. Lahvička má pumpičku, která mě také potěšila, protože se téměř dotýká dna, takže se obsah dá vypotřebovat celý aniž byste museli něco pracně dolovat ven pomocí různých "nástrojů". Obsah lahvičky je 30 ml, jak je tomu téměř u všech make-upů. Stál 199 Kč (+ k němu byla zdarma tužka na oči, o které také napíšu), to je podle mě solidní cena za tak dobrý make-up :).

Vidíte, že je opravdu světlý :)

Po rozetření

Detail pumpičky...


Shrnutí: Sečteno, podrženo, tento make-up (toto slovo je tu už asi po tísící :D) je pro mě velkým zázrakem, v jaký jsem ani nedoufala. Zkrátka jsem od tohoto make-upu nic moc nečekala, po tom, co mě jich dost zklamalo. Tento udělal velkou vyjímku a vřele vám ho doporučuji. Opravdu stojí za koupi. Nezaslouží si nic jiného, než plný počet berušek :).


Máte- li ještě nějaké otázky k tomuto make-upu, klidně se ptejte v komentářích :)


With Love you eL.



3 comments :

  1. hmmm, tak make-up od Gabrielly by mě nanapadlo kupovat - pěkná recenze. Ta cena je ale docela vysoká, to je skoro na úrovni ostatních drogérkových značek, přitom GS bývala levnější.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co se týče jejich make-upů, tak byly vždy trošku dražší, ale vždycky do 200,- Ale tenhle za tu cenu stojí :)

      Delete
  2. Abych řekla pravdu tak k make upům od GS jsem trochu skeptická. Měla jsem jeden, který byl hrozný ... nejhorší make up který jsem kdy měla. Teď používám make upy od Rimmelu a Astoru a jsem spokojená. Ale možná se na tenhle mrknu v drogérce a uvidíme... Jinak recenze je moc fajn a hezky napsaná. Těším se na další.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...