April 5, 2012

DIY: Donut Bun.

Zdravím :)

Jelikož jsou prázdniny, tak se opět nudím. Už jsem nevěděla, co dělat, tak jsem se dala do hledání různých tutoriálů s účesy na YouTube. A narazila jsem na opravdu jednoduchý návod jak si na hlavě vytvořit nádherný vysoký drdol jako od kadeřníka. Je to jednoduché a nepotřebujete ani takovou tu "houbičku", se kterou se to má tvořit. Našla jsem video, ve kterém jedna slečna ukazovala, jak vytvořit tu "houbičku" z ponožky, jako prvně jsem koukala jako blázen, ale nakonec jsem byla mile překvapena :).
Takže potřebujete jen ponožku, nejlépe starou a může být i děravá, protože ji rozstříháte a myslím, že je zbytečné tátovi rozstříhat novou ponožku :D. Chce to větší a tlustší (a čistou :D) ponožku a ustříhnete jí špičku. Pak už ji jen srulujete jako rukáv u košile, upravíte tvar a "houbičku" máme hotovou :).

Postup je také jednoduchý, já nejprve počítala s tím, že mi to absolutně nepůjde udělat, protože mám málo vlasů a ještě ke všemu je mám krátké , takže si dovedete představit, že jsem koukala jako puk, když se mi to podařilo a dokonce to vypadalo i k světu a použitelně a vůbec mi z toho nekoukala ta ponožka, jsem nadšená :).
Tedy k tomu postupu: vlasy si vyčeště do vysokého culíku i s ofinou, pokud ji máte dlouhou. Pak culík protáhneme otvorem v ponožce a všechny vlasy kolem ní omotáme a připevníme pinetkami aby vlasy nikde netrčely. Tamtadadá, máme hotovo :)
Typ: když omotáváte vlasy kolem ponožky, zkuste se předklonit a vlasy rozprostříd a zagumičkovat, hned to jde lépe a rychleji :)
Kdyby jsete chtěli video, tak si napište :)

Takhle by to mělo vypadat

A tohle je můj výtvor (omluvte kvalitu, nešlo mi to vyfotit, ale pro představu snad stačí)



3 comments :

  1. Páni, to vypadá fakt dobře, taky se mi takovéhle drdoly moc líbí ;) A jinak moc děkuju, že ses rozhodla stát mou čtenářkou. Vážím si toho :)

    ReplyDelete
  2. Prosímtě povíš mi jak to video mám najít na youtube ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevím, jaké video myslíš. To, které jsem našla ?

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...