March 3, 2012

Video: Gold Makeup.

Ahojky, jsem tu s dalším videem. Je tu další líčení, tentokrát zlato hnědé. Vzala jsem si kvalitnější foťák, takže by už video nemělo být tolik rozmazané, jen je blbé, že na tomto f. není mikrofon, tudíž jsou videa bez zvuku, ale to mi při líčení nevadí :). Navíc se mnou absolutně nikdy foťáky nespolupracují. Dnes se mi stalo, že jsem točila a líčila a pak jsem si všimla, že mám plnou paměťovou kartu a video mi nešlo nahrát do počítače, takže jsem si odlíčila stíny a mohla začít znovu, proto už jsem od začátku namalovaná a ta část, kdy si dávám make-up a korektor tam vůbec není. Tak snad se na to i tak bude moci dát dívat :)

Ještě jedna věc, jestli se vám líbí moje videa, můžete do komentářů napsat, o čem bych měla natočit třeba další video :). 

Dnes jsem zkoušela natočit šuplík s mýma líčidlama a musela jsem použít ten f. bez zvuku, který narozdíl od toho druhého zaostřuje, ale přesto jsem si poradila a zároveň s natáčením jsem nahrávala zvuk přes mikrofon do počítače. Jestli to dám do kupy a bude to sedět, tak jsem vážně dobrá :D. Enjoy ! :)



Použité věci.



Srandičky, haha :D
Uděláte mi radost komentářem ? :P





5 comments :

  1. keď som sa pozrela na tú prvú fotku kde máš odfotené len oči zdala sa mi tá kombinácia dosť odvážna a zvláštna ale na tých ďalších foto kt. nie sú tak zblízka je to super :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahle kombinace mě napdala asi 5min před natočením videa :D ... A jak tak koukám na tu první fotku, tak to ve skutečnosti tak pitomě nevypadá :D .. jinak děkuju :)

      Delete
  2. Video super, moc ti to sluší:)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...