March 13, 2012

Nails with Glitters.

Zdravím :)

házím sem jen tak na rychlo jeden obyčejný nudný článek. Tlačí mě čas, za prvé mě včera bolela hlava jako každé pondělí, zkrátka trpím na migrény, dneska mě to ještě dobolívá. Za druhé u toho komplu trávím strašně moc času, když si to spočítám za víkend tak asi 24 hodin, což je strašný číslo za dva dny a na tu hlavu mi to taky moc nepřispívá. Za třetí, momentálně se mi nic moc nechce. A za čtvrté mám hafo věcí udělat do školy, takže jsem psychycky i fyzicky vytížená. 
Tyto nehty jsem si lakovala už před dávnem, ale tak nějak jsem ty fotky teď našla. Nějak moc hezké nejsou, proto jsem je sem myslím ani nedávala. No prostě jsem sem akorát chtěla něco přiat, abyste si nemysleli, že jsem mrtvá :D.
Takže se tu zatím mějte a budu na vás myslet, třeba ještě něco přidám, uvidím no.

AHOJ =o*

Potřebujeme: odlakovač, pilník,  podkladový bezbarvý lak, béžový lak, oranžový lak , třpytky, bezbarvý nadlak - vše v tomhle pořadí.




2 comments :

  1. Vypadají zajímavě:)
    Hlavně ať tě přejde ta hlava...mě to drželo celý minulý týden, takže přesně vím, o čem mluvíš...

    ReplyDelete
  2. Děkuju :) .. mě ta hlava bolí čím dál více od krční páteře a vždycky je mi špatně od žaludku, takže nemůžu ani pomyslet na to, že bych šla do školy, takže mám furt samé omluvenky typu "migréna" :/

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...