October 2, 2017

RECENZE | KONTAKTNÍ ČOČKY TopVue Air + ROZTOK

AHOJKY KRÁSKY 👄

Dnes tu mám pro vás zase nějakou recenzi. Tentokrát to bude něco zejména pro nositele kontaktních čoček nebo pro ty, kteří uvažují, že by je vyzkoušeli. Když jsem byla oslovena s nabídkou spolupráce na vyzkoušení kontaktních čoček značky TopVue, tak jsem neváhala a spolupráci přijala, jelikož jsem chtěla vyzkoušet zase něco nového a rozšířit si tak zase trochu obzory. Čočky nosím denně už několik let a jsem spokojená, jelikož je to pro mě nejpohodlnější a už jsem na ně zkrátka zvyklá.


Zůstala jsem věrná jedné značce a typu, protože když jsem zkoušela například ty z DM nebo jednodenní z optiky, tak mi nikdy neseděly na oku a pořád se mi někam posouvaly, proto jsem se bála zkoušet nějaké nové. Teď byl nejlepší čas zkusit něco nového.

Jsem zvyklá a nejvíce mi vyhovují čočky měsíční. V balení najdete 6 kontaktních čoček. Poslaly mi dokonce dvě balení, takže mám na půl roku vystaráno 😊. Tyto čočky můžete sehnat na e-shopu www.cocky-kontaktni.cz/topvue , kde je i doprava zdarma konkrétně u těchto čoček. V nabídce mají také jednodenní, barevné nedioptrické, dvoutýdenní, multifokální atd. Takže si určitě vybere každý.






Co slibují? ,,Měsíční kontaktní čočky TopVue Air jsou představitelem třetí generace silikon-hydrogelových kontaktních čoček, které se vyznačují extrémní prodyšností při zachování vysokého obsahu vody. Nové technologie konstrukce čočky a její výroby jsou zárukou vysokého komfortu a zdravého nošení."

Co splnily? Opět jsem se bála, že mi někde nebudou sedět, budou ujíždět nebo mě dráždit oko, ale naštěstí se tak nestalo. Čočky mi perfektně sedí, nikam neujíždí a nevysušují se tak rychle, jako ty moje předešlé, při kterých jsem už večer nemohla vydržet a musela si je sundat, jak unavené oči jsem měla. Teď už se mi to nestává. Čočky už nosím půlku druhého měsíce a musím říct, že jsem spokojená a zůstanu u nich, jelikož mi jsou příjemnější. Dokonce i cena 479,- Kč je lepší, takže i nějakých 171 Kč ušetřím, což se taky hodí.

K čočkám mi zaslali i roztok na čočky Gelone s pouzdrem, u kterého asi také zůstanu. Taky vychází cenově pěkně, tak ať si je objednávám vždy dohromady.

Shrnutí: Já jsem ráda, že mám změnu a nemusím už jezdit pro čočky do optiky a můžu je mít doručené rovnou domů. Čočky můžu jen doporučit, jsou moc pohodlné a nedráždí oči 👍


2 comments :

  1. Nemas prosim zkusenost i s touto znackou - https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/johnson-johnson/ ? Cetla jsem hodne pozitivnich recenzi a rada bych i nejake zkusenosti z oblibenych blogu. Dekuji.

    ReplyDelete
  2. Dlouho jsem nosila čočky, pak mi začala vadit klimoška a ted nejsem schopná je nosit vubec, nebo alepon ty co jsem kupovala. Po dlouho době jsem zkusila nějaké klasické z Grand Opticalu a pořád to nebylo dobré. Nevíš zda se nedělají nějaké pro sušší oči? Jinak beru odběr tvého blogu protože je skvělý a když koukneš ke mě popřípadě dáš odběr budu moc ráda :-)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...