July 17, 2014

Recenze | Ziaja - Kozí mléko denní krém.

Ahojky krásky :)... Konečně jsem pořádně vyzkoušela krém na obličej od Ziaji z řady kozí mléko a můžu vám konečně napsat, jak mi sedl :).

Co slibuje ? ,,Pleť suchá a náchylná k tvorbě vrásek - Intenzivně zvlhčuje pokožku a hlubší vrstvy pokožky. Dodává pokožce chybějící přírodní vyživující složky. Napomáhá obnově pokožky a vyhlazuje menší vrásky. Viditelně zmírňuje podráždění. POkožká má odpovídající úroveň hydratace. Pokožka je hladká a pevná."

Co splnil ? Našla jsem svůj svatý grál. Ten krém je naprosto perfektní a žádný mi nikdy nevyhoval tak dobře, jako tento. Už jen to balení je naprosto hezké a roztomilé. Krém má 50ml, takže vydrží i poměrně dlouho. Vůně je také úžasná, taková svěží čistá a připomíná taková ta mýdla v kostce. Krém je jemňoučký, dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Mám po něm naprosto krásnou pleť, už se mi tolik nedělají pupínky, jen třeba občas na bradě. Po nanesení je pleť maximálně hydratovaná, ale ne mastná. Po delší době používání mám pleť hebkou, hydratovanou a i makeup na ní vypadá lépe. Pokožka je viditelně pružnější a vyhlazenější. Na to, že stojí jen 84 Kč, je nejlpeší, jaký jsem kdy měla. Určitě si ho pořídím znovu :).





Shrnutí: Určitě ho všem můžu doporučit, kdo máte suchou pleť, tak bude jásat, že jste jí dopřáli tak dobrou hydrataci. Je skvělý i pod make-up :). Nemám mu co vytknout, takže mu dávám plný počet berušek :)



6 comments :

  1. Asi do ně budu musit jít! :)

    ReplyDelete
  2. Suchou pleť nemám, takže bychom si asi nerozuměli :(

    ReplyDelete
  3. Mě by tam vadil silikon, takže nic pro mě :)

    ReplyDelete
  4. Ja mám doma telové kozie mlieko a neviem si ho vynachváliť ! :) Pekné fotografie :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  5. Celkovo značku Ziaja mám rada ale tento krém by mojej mastnej pleti nespravil dobre :)

    ReplyDelete
  6. Vypadá opravdu dost dobře. Asi si ho pořídím :) :33

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...