July 2, 2014

Recenze | UMA - Long Lash Mascara.

Ahojky krásky :)...Jsem tady s recenzí na další řasenku od UMA. Líbí se mi jejich tenké kartáčky, které nejsou umělé. Vybrala jsem si ty s klasickými kartáčky. Vcelku se mi líbí i balení, které je jednoduché a dobře se s ním manipuluje. Jaká je tato konkrétní řasenka ?


Co slibuje ? ,,Pro délku a natočení."


Co splnila ? Má kartáček ve tvaru úzkých přesýpacích  hodin, se který mse dobře pracuje. Řasy už trošku slepuje, narozdíl od předešlé řasenky od UMA, o které jste si mohli přečíst tady. Při nanášení řasy sice pročeše, ale pokud jemně vybočíte z přirozeného růstu řas, tak je začne trošku slepovat, takže je někdy docela oříšek ji nanést. Ovšem spodní řasy se s ní malují perfektné,  nejužší čásí kartáčku se dostanete kamkoliv :). Výdrž už nění tak skvělá, po delší době se začne lehce drolit a při odličování je poznat, že je její konzistence celkově taková drobivá. Pokud si ale nějak moc nemnete oči, měla by na očích nějakou dobu vydržet. Jinak řasy krásně prodlouží a natočí, jak slibuje. Seženete ji v drogerii Teta za nějakých 100 Kč.



PŘED NANESENÍM ŘASENKY

PRVNÍ VRSTVA

DRUHÁ VRSTVA

Shrnutí: Za stovku je to suprová řasenka, jen mě někdy odrazuje to slepování řas a drolení řasenky, ale to se dá poměrně ošéfovat. Na plný počet berušek to není, ale zaslouží si jich alespoň 3 a půl :).




4 comments :

  1. Řasy dělá celkem pěkné, ale ten kartáček by mě odradil už v drogerii a nekoupila bych si ji :) já mam teď od Rimmel Scandal Eyes Retroglam a ta je perfektní :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ji právě chtěla vyzkoušet a nelituju, že jsem si ji koupila :)

      Delete
  2. Řasy s ní celkem ujdou ale ten kartáček se mi vůbec nelíbí... A vidím, že se hrudkuje, což nenávidím ..
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. už vidím rozdíl mezi námi.. ty máš dlouhé řasy i bez řasenky.. a to ti závidím

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...