July 10, 2014

Recenze | Garnier Essentials 24h hydratační krém.

Zdravím krásky :)...Sice je teď už skoro léto a té hydratace není tolik zapotřebí, ale když už ji zrovna potřebujeme, třeba když se nám pleť vysuší od moře, tento krém bude pro vás ten pravý. Značku Garnier mám moc ráda, vše, co jsem si od ní koupila mi vyhovuje a nemůžu říct půl křívého slova. Stejně tomu tak je i v případě tohoto krému. Bližší informace a postřehy se můžete dočíst v článku.


Co slibuje ? ,,Je určen pro kompletní hydratační péči suché a citlivé pleti. Hydratační multi-aktivní složení bojuje protí toxinům, chrání pleť před každodenními nepříznivými vlivy a zajišťuje optimální hydrataci po dobu 24h. Poskytuje kompletní péči pro potřeby suché a citlivé pleti. Spojuje v sobě výtažky z růže, známé pro své uklidňující účinky, hydratační glycerin a antioxidanty vitaminu E pro zářivou a sametovou pokožku. "

Co splnil ? Co mě nejdříve zaujalo, bylo balení. je krásné, roztominlé a hlavně růžové :). V balení je 50ml krému, takže vydrží poměrně na dlouho. Cena se pohybuje okolo 120 Kč a seženete ho v každé drogerii. Konzistence je jemná, krém není hutný. Dobře se roztírá i vstřebává do pleti. Pleť je po něm krásně hydratovaná a vláčná. Nesnáším krémy, které mi stahují obličej, tento to nedělá. Mám poměrně citlivou pleť a někdy se mi prostě udělá sem tam nějaké akné, tak nechci, aby mi nějaký produkt způsoboval akné ještě víc. U tohoto krému se ale bát nemusím, je opravdu šetrný a přitom odvede při hydrataci dobrou práci. Navíc nádherně svěže a výrazně voní, což ale někomu může i vadit, já mám ale takové vůně ráda.



Shrnutí: Krém je skvělý a asi nejlepší, který jsem kdy měla, teda než jsem poznala ten, co testuji právě teď, ale o něm až jindy. Na krém z drogerie je vážně skvělý, jemný, voňavý a bezvadně hydratační. Kdo máte suchou pleť, bude pro vás jako dělaný. Zaslouží si čtyři a půl berušky :).




6 comments :

  1. Tyhle krémy od Garnieru mám strašně ráda! doma mám zmatňující z lopuchovám květem a je skvělý, na zimu si určitě pořídím i tyhle :)

    ReplyDelete
  2. Na mě teda byl celkem hutný, protoze mam radsi ještě vic jemnější. Za mě by dostal 3 berušky :)

    ReplyDelete
  3. taky jsem měla tyhle krémy od Garnier a celkem spokojenost

    ReplyDelete
  4. Já jsem měla medový :) u toho ale pro mě nebyla dostačující hydratace tak jsem ho pak dala mamce :)
    Tenhle bych někdy také moc ráda vyzkoušela :)

    ReplyDelete
  5. Koukám, že jsem asi jediná komu vůbec nevyhovuje :)

    ReplyDelete
  6. Vypadá super..:-)
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...