July 31, 2014

Recenze | E.L.F. Glitter Primer.

Ahoj krásky :)... Omlouvám se, že sem moc nepřispívám články. Nebudu se na nic vymlouvat, že nebyl čas a bla bla bla. Čas je vždycky, ale důležitá je ta chuť do psaní, která právě zrovna nebyla. Až dneska se dostavila :). Dnešní článek bude o bázi od elfu, která se teď stala mojí naprostou nezbytností při líčení. Jak u mě obstála ? :)

Co slibuje? ,,Tento krémový podklad pod glitrové oční stíny se rychle vpije do pleti a nevysušuj ji. Maximálně prodlužuje výdrž glitrových (ale i ostatních) stínů. Aplikujte před každým nanesením glitrových stínů malé množství na víčo a rozetřete. Glitrové stíny naneste ještě před úplným zaschnutím báze, aby se glitry v bázi uzamkly. Skvělá pro sypké i lisované glitrové stíny. Drobné vrásky se vyhladí, barva k víčkům krásné přilne, nerozmaže se a glitry vydrží skutečně celý den. Díky obsahu jojoby a bambuckého másla bude jemá oblast očních víček vyživená. Vaše oči budou vypadat úchvatně."

Co splnila? Musím říct, že jsem se do ní zamilovala. Nikdy jsem na nějaké báze vůbec nebyla, bylo mi jedno, že by s ní líčení mohlo být hezčí a déle vydrželo. Až teď už ji nemůžu dát z ruky, když jsem ji vyzkoušela. Tato konkrétní je skvělá, jinou jsem zatím nezkoušela. Má krémovou konzistenci. Na víčku se špatně roztírá, jelikož se začne trošku hrudkovat, takže je lepší ji vklepat a tímto způsobem se i rychle vpije do víčka. Chce to pracovat trošku rychleji se stínama, než báze úplně zaschne, aby se na ni stíny stačily ještě přilepit. Proto je lepší, když nejdříve nanesete bázi na jedno oko, uděláte líčení a až potom postup zopakujete i na druhém oku. Tohle vám zaručí, že budou stíny na obou víčkách stejně syté. Stíny jsou s bází opravdu výraznější, krásnější a neslévají se do ohybu víčka, s čímž teda nemám velký problém ani bez ní. Prostě skvělý a levný pomocník při líčení, který stojí jen nějakých 76 Kč a vydrží opravdu dlouho, jelikož jí není potřeba použít moc.


Shrnutí: Nemám jí co vytknout, protože ze stínů dostane veškerou pigmentaci. Nikdy jsem neměla tak pěkné líčení, jako s použitím této báze :). Zaslouží si plný počet berušek a všem vám ji mohu doporučit :).




1 comment :

  1. Báze vypadá vážně dobře! Já mám oblíbenou od Avonu a také je moc fajn.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...