July 9, 2014

Objednávka z elfkosmetika.cz

Ahojky krásky :) ... Jelikož teď na stránkách elfkosmetika.cz probíhá velká slevová akce, tak jsem neodolala a musela si něco objednat, protože všechno, co mám od elfu, mi vyhovuje :). Na jejich webu jsou slevy až 50%, takže si určitě je z čeho vybrat. Ovšem spěchejte, objednávala jsem první den, kdy začala slevovová akce a už v tu dobu tam téměř nic nebylo, takže neváhejte a objednávejte co nejdříve (to zní jak z teleshopingu - zavolejte ihned a získáte zdarma nůž na krájení zeleniny :D). Akce probíhá od 7.7. do 17.7. Jestli jsem to správně pochopila, tak teď vše ze skladu vyprodají a vše znovu naskladní až v srpnu. U většiny produktů to totiž píšou. 

Teď teda ale k mé objednávce. Mám ráda jejich štětce, jsou jemné, dobře se s nimi pracuje a ikdyž některé trošku pelichají, tak za tu cenu jsou skvělé, teď jsem jich navíc většinu sehnala za 20 Kč :). Dále jsem tak různě projížděla, co by se mi asi tak líbilo a také jsem soudila podle ceny, že :D. Co jsem nakonec obejdnala můžete vidět na fotkách nebo ve videu :).




Báze pro glitrové stíny (Sheer) - 46 Kč
Lesk na rty zvětšující objem (Fuschia Fanatic) - 20 Kč
Rtěnka (Nostalgic) - 20 Kč



Zapečený rozjasňovač (Pink Diamonds) - 58 Kč
Tvářenka (Peachy Keen) - 58 Kč



Small Stipple Brush - 58 Kč
Smudge Brush - 20 Kč
Eyeliner Brush - 20 Kč
Eye Crease Brush - 20 Kč

LÍČENÍ S NOVÝMI PRODUKTY



 Světlá rtěnka a světlý lesk

Tmavý lesk

A takhle to vypadalo po mém kosmetickém zásahu, bordel, jak když padne bomba :D


ROZBALOVACÍ VIDEO



Myslím, že jsem si vybrala vážně dobré věci, ani o jedno výrobku bych neřekla, že je špatný. Jasně, jsou tam někde nedostatky (jako třeba u rtěnky a některých štětců), ale jsou vážně skvělé, hlavně ten stipple brush, kterým jsem nanesla jak make-up, tak korektor, bronzer i rozjasňovač, takže bych jich potřebovala asi trošku víc :D, protože je úžasný a hend jsem se do něj zamilovala :). Na vše čekejte nějaký ten článeček, jako třeba Swatch, recenze atd. Tohle byl tedy můj nákup a doufám, že vy, kteří se rozhodnete také něco objednat, si vyberete stejně dobré věci, jako já :).



9 comments :

  1. Krásné fotky. E.l.f. mám celkem ráda, ale mrzelo mě, že hodně toho není skladem. Vždy jen u výrobku napíšou, že ho naskladní a pak to prodlužují a prodlužují...

    ReplyDelete
  2. Od téhle značky nic nevlastním. Tvůj nákup vypadá dobře, ale asi ušetřím a odolám :D

    ReplyDelete
  3. já jsem byla elf kosmetikou zklamaná.. jediné co mi vyhovuje jsou štětečky

    ReplyDelete
  4. Od elfu mám akorát velkou paletku 144 očních stínů (ty přírodní) a pak ještě nějaké minerální stíny a žádná hitparáda. Už od nich nic neobjednám. Ceny srovnatelné s Essence, ale kvalita strašná. :(

    ReplyDelete
  5. super tip, určitě si taky něco objednám :)
    Eva Hearts Life

    ReplyDelete
  6. Parádní věcičky! Na fotkách Ti to hrozně moc sluší ;)

    ReplyDelete
  7. Ja som si od elfu asi pred rokom kúpila sadu štetcov, aj práve tento stipple brush aa poslúžiť poslúžili dobre, ale vidno, že to nie sú štetce na dlhodobé používanie, štetinky už mám opotrebované, stvrdnuté .. so štetcami napr. od Zoevy sa nedajú ani porovnať:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Produkty sis vybrala opravdu skvělé! A ty ceny jsou ještě lepší :)

    ReplyDelete
  9. Taky jsem si u kosmetiky ELF v rámci slev objednala, ale jen maličkost a to sadu lesků na rty a už se nemůžu dočkat až mi dorazí, abych si je mohla vyzkoušet :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...