July 29, 2014

Moje aktuální péče o vlasy.

Ahojky krásky :) ... O tohle video jste si taky psali už hodně dlouho a teď jsem ho konečně natočila :). Pokud chcete vědět, jak se momentálně starám o vlasy a co na ně používám krok za krokem, koukněte se na video :).

5 comments :

  1. Jéé těším se až budu mít taky hezké a zdravé vlasy. Zatím je to katastrofa, zítra mi konečně dorazí profesionální nůžky, tak je hned musím šmiknout. Biohar mi nepomohl vůbec, nový vlasy nic :( Tangle tenzer (ted nvm jak se to píše) byl pro mě naprostej propadák, vlasy mi s ním rozčesat vůbec nešly, akorát se mi do nich zamotal, no katastrofa, zlatej kančák. Jinak žádné výrobky, které používáš neznám. Přijde mi, že toho používáš strašně moc, ale to je věc názoru. Používám jen šampon s kondicionérem a kokosák. Razantně jsem to omezila. Vlasy nefoukam, ikdyž jsem si koupila taky fen na studenej vzduch. V zimě se bude šiknout :)

    ReplyDelete
  2. Máš krásné vlásky! Jde vidět že se o ně pečlivě staráš.:))
    Blog ϐook of ϐeauty

    ReplyDelete
  3. Skvělý video! Pokud jde o moje vlasy, dneska chystám hokus pokus, uvidím, co z toho vyleze! :D Drž mi palce! :D

    ReplyDelete
  4. Gliss Kur sprej používam tiež ...stále nejaký iný :D Momentálne mám fialový na objem moc pekne vonia :)....Na ochranu pre teplom používam sayoss ten je moc dobrý a vlasy su pekne hladké po vyžehlení. Dobrý suchý šampon, ktorý som mala bol od Schauma-Cotton fresh. Veľmi pekne vonia tak sviežo :D

    ReplyDelete
  5. Super video, na vlasy jsem ujetá :D Já měla docela bezproblémové vlasy, které se jen rychle mastily. V únoru jsem si nechala udělat světlý melír a po měsíci a půl ještě jednou a nebylo to ono. Vlasy mám zničené, při mytí z nich mám jeden velký dred a bez masky nebo kondicionéru se už neobejdu. Navíc mi světlá barva moc neseděla, tak jsem šla na tmavě hnědý přeliv s pár blond pramínky a vypadalo to dobře, akorát moje cuchací problémy to nevyřešilo. Naštěstí přeliv docela drží. Jenže odrůstání melíru bych nevydržela, tak ještě pár týdnů počkám a pak na to celé hodím přeliv a doufám, že se nebude moc vymývat a nechám vlasy odrůst, protože mi chybí moje krásná hnědá :D Vlasy si pěstuji co nejdelší, momentálně, když všechny přehodím dopředu, mám nejdelší pramínky tak po prsa, ale vzhledem k sestříhání působí kratší. Biohar mám také, ale bohužel jsem používání dost flákala, tak si asi koupím ještě jedno balení. Chtěla jsem, aby mi trochu zarostly kouty a pár vlásků se naštěstí objevilo. Z další péče používám jen šampon, kondicionér, někdy masku a někdy olejíček. Vlasy fénuji jen výjimečně v zimě, jinak žádná tepelná úprava. A češu jedině TT, nic jiného už bych mít nemohla :) Ze suchých šamponů se přimlouvám za Syoss nebo Schaumu. Vůně je stejná, ale o trochu lepší se mi zdála Schauma.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...