October 25, 2012

Thursday Review: Řasenka Miss Sporty 3D Volumythic.

Ahoj krásky :)


Chcete-li poznat tuto řasenku blíže, čtěte dál :)


Co slibuje? (z překladu) ,,Neuvěřitelný objem a natočení v jedné minutě. Více řas z rohu do rohu (:D). S novým 3D generačním kartáčkem získáte o 360° široce otevřenější pohled. Dermatologicky testováno."

Co splnila ? Má velmi povedený kartáček, ale skvělé řasy s ním dokážete vytvořit pouze tehdy, když už nanesete první vrstvu jiné (lepší) řasenky. Při první vrstvě touto řasenkou řasy slepuje a neoddělí. Když už s ní začínáte, opravdu se musíte snažit aby to nějak vypadalo. Dalším minusem je její schnoucí schopnost, v tomto případě spíš neschopnost. Ani za 10 minut po aplikaci pořád není 100 % zaschlá, takže se vám obtiskne, kam se jí zachce. Tohle mě opravdu dokáže vytočit, snažíte se jak blázen aby řasy byly pěkné s celkovým líčením, když už jste v domnění, že je dávno zaschlá, tak si tak zamrkáte a celé líčení je rázem v pytli, protože máte kolem celého oka rozmazanou řasenku. Tohle jí rozhodně neodpustím, ještě, že stála jen kolem 80 Kč !. Navíc jsem si všimla, že její trvanlivost je 12 měsíců a ne 6, jako u většiny řasenek, zřejmě proto, že nikdy nemá šanci vyschnout.

Kartáček je vážně dobrý.



Po velkém snažení...
Shrnutí: Její kartáček je asi to jediné, co je na ní dobré. Všechno ostatní je prostě katastrofa. Pokud chcet řasenku, která vám zašpiní a zničí celé líčení, tak ji berte, ale pochybuji, že toto někdo chce. Za mě tahle řasenka tak maximálně jako vrstva mezi první a třetí vrstvou úplně jiné řasenky, která schne. Možná by to pomohlo, ale je to na nic. Takže tuhle řasenku příliš nedoporučuji. Alespoň za ten dobrý kartáček jí dám jednu berušku aby jí to nebylo líto.




7 comments :

  1. To ty řasenky dělaji při prvnich 7 použiti,když jsou nové ,vždycky když mam novou tak si dam prvně tu staroou a pak novou,a po týdnu už jen tu novou a je to normalní ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě to dělá i po dvou měsících používání, takže mi přijde naprd :D

      Delete
  2. Mamka měla tuhle řasenku a vůbec se jí nelíbila, takže s hodnocením souhlasím :).

    ReplyDelete
  3. Fajn recenze :)

    ReplyDelete
  4. vždyť ji máš ráda? :D

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...