October 18, 2012

Thursday Review: Balea - Dvoufázový odličovač očního make-upu.

Přeju krásný den krásky :)

Jsem tu s další recenzí, ale bude trošku kratší, protže nemám moc času tento týden, protože mám fůru učení, ale nechtěla jsem porušit slib, že bude každáý týden recenze :).


Co slibuje ? ,,Provitamin B5 hydratuje a uchovává jemnost očních partií - pro příjemný pocit. Odstraňuje voděodolný make-up."

Co splnil ? Když obsah protřepete, olej a "voda" se spojí a poté můžete nanést na vatový tamponek a začít odstraňovat mekeup. A co stane ? Skvěle odlíčí cokoliv, co na očích máte i černo černou voděodolnou řasenku. V očích neštípe, což samozřejmě každou dívku nebo ženu potěší. Okolí očí nevysušuje, naopak. Takže se mi skvěle osvědčil a cena je tuším kolem 40 Kč (ale možná je to úplně jiná cena, fakt už si ji nepamatuju). 

Shrnutí: Pokud si nevíte rady, jak odlíčit tmavou řasenku nebo nějaké tmavé kouřové oči, tak tento odličovač je to prvaé pro vás. Už jsem mu věrná přes 3 roky a to už na tom asi něco bude :). Dávám mu 5 berušek z 5 :).



With your eL.


4 comments :

  1. Super! To se teď hodí vědět :) Není to až taková investice a hlavně, že bude fungovat :) Odličovač od Garnier mi už dochází :D

    ReplyDelete
  2. Tak připojím zkušenost s odličovačem na oči Balea. Já jsem měla teda ten obyčejný, tedy né dvoufázový. A řadím ho mezi ty největší propadáky. Vůbec neodličoval, ani když jsem použila dva vatové polštářky. Navíc mě po něm bolely oči, byly podrážděné a hlavně, že na obalu je napsaný pravý opak. Naštěstí to nebyla žádná vysoká investice, ale i tak jsem byla hodně zklamaná. Možná se smiluju a zkusím i tento dvoufázový odličovač :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten bez oleje jsem nezkoušela, tak nemůžu posoudit, ale s tímhle jsem vážně spokojená :)

      Delete
  3. Tak já mám bohužel jinou zkušenost :(. Koupila jsem si ho kvůli voděodolným řasenkám a musím se opravdu hodně prát a prosit odličovač aby ji odlíčil, a to to nedokáže bohužel dokonale, vždycky toho celkem dost u kořínků řas zbyde. Za mě ne :(

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...