October 15, 2012

Makeup Monday: Fall Makeup Tutorial.

Zdravím dámy :)

Je tu poslední slibovaná nová rubrika s názvem, jak jste si všimli, Makeup Monday. Každé pondělí tu budu s novým líčícím videem. Videa nebudu přidávat pouze v pondělí, někdy i během týdne, ale v pondělí bude vždy nějaké to líčení podle mě a líčení inspirovaná kdykoliv během týdne, snad mi rozumíte, hihi :).
Doufám, že s toutorubrikou budete spokojeni :)
Dnešní video je trošku jiné než jste zvyklé, dnes ho provází můj mluvený komentář, na kterém jsem se dost vyřádila a strávila nad ním celý páteční večer, tak buďte shovívaví :). Opravdu jsem se nemohla vymáčknout, takže jsem stále nahrávala a nahráva znovu a znovu až jsem to konečně dodělala. 

Budu ráda, když mi dáte do komentářů vědět, jestli se vám takováhle videa líbí :)





_________________________________________________________________________________

BONUSOVKY





Co říkáte na novou rubriku a toto video ? :)


With your eL.


10 comments :

  1. Tak musím říct, že tato rubrika mě naprosto nadchla. Příjde mi, že furt jen chválím, ale to prostě nejde. Jak nehtová rubrika, tak i nová rubrika s pondělním líčením mi udělala moc radost. Mimochodem takové natáčení a komentování videa je super nápad a je to mnohem lepší, než když mluvíš přímo u líčení, ale chápu, že to dá mnohem víc práce. Ale super! Škoda jen toho, že já to nevyužuji, „maluju" se totiž jen řasenkou a někdy použiju korektor. Ale i tak za mě palec nahoru! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No dalo to dotst práce, asi to nebudu dělat vždycky, ale tak jednou za čas to jde :). Děkuju moc :)

      Delete
  2. Moc hezké video a líčení a hlavně ty tvoje řasy .... ty obdivuju :). Tvoje videa mám moc ráda. A vybrala si k tomu moc hezkou písničku. Těším se na další.

    ReplyDelete
  3. ličeni se mi libí,těšim se na pondeli:D.
    zdravim Veronika

    ReplyDelete
  4. Máš úžasné líčení, krásně jsi si určitě prozářila ty pochmurné podzimní dny. Mimochem jsi strašně zlatá, půsubíš velmi mile... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Podzim má pěkné barvičky :). Děkuju :)

      Delete
  5. Ahoj moc povedemé video tohlle mluvení ti moc svedčí, protože nepůsobíš tak nervozně a nejistě :) Krásné líčení, které se ti fakt povedlo a moc ti sluší:)... LENKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to jsem moc ráda :) Děkuju :)

      Delete
  6. ahoj, moc krásné líčení, máš krásné řasy a oči :) tvůj blog se mi moc líbí, proto jsem se stala tvojí pravidelnou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog :) a budu moc ráda když mi to oplatíš a také se staneš mím followerem :)

    onlygirlnn.blogspot.com

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...