October 3, 2012

Černo-růžové líčení.

Ahojky krásky :)

Bylo nebylo, nsnažila jsem se opět vytvořit nějaké to líčení a vylezlo z toho takové rádoby kouřové líčení s použitím 4 stínů. Černý do vnějšího koutku oka a do záhybu, růžový na pohyblivé víčko a bílý do vnitřního koutku oka a pod obočí. Škoda, že jsem se líčila večer, takže to není moc vidět, ale pro inspiraci myslím stačí :)

Omlouvám se za to obočí, které rozhodně není upraveno k focení ;)


Jak se vám toto líčení líbí ? :) Já myslím, že na večer je to tak akorát.


With Love your eL.

6 comments :

  1. Máš perfektní oči :) Můžu se zeptat, ty řasy máš takle natočené od přírody nebo si je natáčíš? jestli natáčíš, jakto, že Ti to takle pěkně drží? :D
    Iva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :)).Řasy mám natočené od přírody, ale tady jsem zrovna použila kleště na řasy a není to ono, jsou až moc natočené a divně tvarované. Už je používat nebudu :)

      Delete
  2. Líbí se mi ty tvoje řasy. Povedené líčení, jsi moc šikovná.

    ReplyDelete
  3. Páni, krásné! :) Přiznám se, že ti trošku závidím to obočí. Já mám takové čudné. Na jedné straně úzké a na druhé strašně široké. A je to hrozné, zvlášť když se ti za to ještě smějí :/. Každopádně takové líčení by se mi moc líbilo :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :)No to moje obočí taky není vůbec žádná sláva. Stále nemůžu dosáhnout normálního tvaru :/. Já bych se teda rozhodně nesmála nikomu kvůli obočí,za kteréněkdo nemůže, ty lidi nejsou úplně v pořádku ;)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...