October 4, 2012

4.10.2012

Krásný večer :)

Dnes jsem konečně vstala z mrtvých :). Už je mi dobře akorát ještě trošku kašlu. Dneska jsem se začala vyptávat okolo školy a nejvíc se nám toho nahrnulo, nevím jak to doženu :(. Návím prý máme příští týden maturitní generálku, tak jsem zvědavá jak to napíšu, držte palce :). Zítra se budu muset začít učit, už je na čase.
Pokud mi chcete pomoci se zahnáním nudy, můžete se mě bez registrace ptát na cokoliv chcete a anonymně :). TADY -> ráda si s váma taky pokecám, je to takový hangout bez videa :D :)


Mějte se krásky :)

With Love your eL.

5 comments :

  1. Tak to je super že už je ti lepšie ... ja pre zmenu zase dnes dostala črevnú chrípku a už som si aj stihla poplakať je to nesmierne vyčerpávajúce .
    Mimochodom na fotke si tak milá a pristane ti to ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to ti opravdu nezávidím, zlatá nemoc. Tak to hlavně ve zdraví přejdi ;). JInak děkuu :)

      Delete
  2. udelej si chvilku a pojd na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    ReplyDelete
  3. Tak na maturitní generálku ti budu držet palce, určitě ji vzládneš :). To já teď úplně ťápu ve škole a nemocná jsem nebyla :D. Já nevím, jaksi se nemůžu dostat do tempa. Nejhůře mi teď jde matika. Z první písemky čtverka, z druhé ještě známku nevím, ale budu si držet palce, aby to nebyla pětka. A to jsem byla prosím pěkně minulý rok jedničkářka :D. Netuším, kam se to vypařilo.
    Jinak určitě se na ten odkaz kouknu a na něco se zeptám, skvělý nápad :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) To jsem měla z matiky čtyřky a teď jsem se dostala ke dvojkám, což nechápu, protože mi to pořád stejně nejde :D

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...