March 12, 2019

RECENZE | FREEDOM - POMÁDA NA OBOČÍ

AHOJKY KRÁSKY 💜

Dneska jsem tu opět s recenzí a to konkrétně na pomádu na obočí od značky Freedom. Na obočí jsem zkusila asi už vše přes stíny, tužky, barevný gel a chyběla mi už jen pomáda.


Vždycky se mi líbila pomáda na obočí od Anastasia Beverly Hills, ale to je trochu mimo moji ligu a tak jsem hledala něco v mojí cenové kategorii a více dostupné. Narazila jsem na pomádu od značky Freedom, která má krásné balení a cena je také slušná. Teď už jen najít nějaký slušný odstín, který nebude do oranžova, protože s tím jsem měla vždycky problém, že jsem občas chytla s nějakým produktem obočí do zrz, což na mně rozhodně nevypadalo dobře. Koukala jsem tedy po studených odstínech, které jsou více do šeda, než do oranžova. Odstínů mají skutečně velké množství, takže si stoprocentně vybere každý. Já zkoumala všechny fotky odstínů, až jsem si konečně vybrala odstín Ash Brown a běžela ho koupit do Tety. Naštěstí jsem se do odstínu trefila a perfektně mi sedí. Kupovala jsem si ho ale v době, kdy jsem měla ještě tmavě hnědé vlasy a tak jsem se bála, že už bude moc tmavý, když mám teď vlasy zesvětlené, ale naštěstí není. Když se nanese správně množství, tak mi sedí k tmavým i světlejším vlasům a vypadá přirozeně. Pomáda drží celý den a nikam se nerozmazává. Nikdy jsem neměla tak krásně přirozeně udělané obočí jako s touto pomádou, které se rozhodně budu držet a už ji nedám z ruky, protože to je poklad a doporučuju ho všema deseti.👍💋






A co používáte na obočí vy? 😊


7 comments :

  1. Jsem ráda zase za klasickou recenzi :). Ještě jsem se chtěla ale zeptat. Nově jsem si koupila gel na obočí od Essence. Asi to bude znít blbě (co taky čekat od produktu,který to nese ve jméně), ale ta textura mi zas až tak nevyhovuje, protože je tak zvláštně gelová a přijde mi, že nelze nanést rovnoměrně. Proto by mě i zajímalo jakou texturu má tenhle produkt a zda třeba na obočí trošku necuckuje, což mi ten od Essence dělá. :) Uvítala bych i fotku swatche třeba na ruce.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám barevný gel na obočí od Essence (ten řasenkový) a jsem s ním moc spokojená, jen se musí hodně otřít ten kartáček, protože jinak pak obočí vypadá jako housenky :D. Tahle pomáda se právě krásně roztírá a neflekatí, takže když někde nanesu větší množství, dá se jednoduše zapracovat do ztracena :).

      Delete
  2. já na obočí používám spíše stíny, líbí se mi ten effekt více. jednu pomádu mám doma myslím od essence, ale využívám ji velmi sporadicky a spíšše jen když někoho líčím a potřebuji betonové obočí.

    The world of makeup

    ReplyDelete
    Replies
    1. to já dříve taky, ale po vyzkoušení téhle pomády už se mi ke stínům moc vracet nechce :)

      Delete
  3. AHOJ LUCKA,Ja som použivala špiralu na obočie a tieňe ale tym ze mam riedke obočie vyskušam pomadu FREEDOM ,Možem poprosit a poradit jaky štetec na pomadu ??? dakujem pekne .maj sa krasne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Používám malý zkosený. Essence má dobrý štěteček nebo používám i od vietnamců a je super :)

      Delete
  4. Skvělá recenze! :) Obočí vypadá fakt přirozeně až čučím :O

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...