January 30, 2018

RECENZE | ZIAJA - KOZÍ MLÉKO KONDICIONER

AHOJKY KRÁSKY😊

Dneska tu mám pro vás další recenzi, jelikože mi ty články docela chybí. Vždy mě bavilo je psát, ale co jsme se někam stěhovali a začala jsem mít více práce s domácností, tak šel blog stranou, což mě mrzí. Teď se snad ale situace v novém domečku zklidní (alespoň trochu, poté co doděláme kuchyň) a budu mít zase více času a chuti na psaní nových článků. Strašně mi chybí i lakování nehtů, ale jak teď všechno pořád umývám a stavím, tak mi manikúra vydrží tak půl dne, takže nemá vůbec cenu si je lakovat. K tomu bych se také chtěla vrátit a zařadit sem i nějaké ty lakovací články, jako třeba swatche na laky na nehty nebo nějaké to zdobení nehtů. Už aby to bylo, tohle mě vždycky naplňovalo a chtěla bych se tomu začít zase více věnovat.

Tak to bylo takové malé vykecání a teď už k článku.V dnešním článku Vám představím svého nového oblíbence. Pokud mě sledujete už dlouho, tak víte, že nedám dopustit na řadu Kozí mléko od Ziaji. Konkrétně tedy na denní a noční krém a krém na ruce, ty si totiž kupuji každou zimu, protože zkrátka skvěle hydratují a cena je víc, než příznivá.

Řekla jsem si, že bych chtěla zkusit zase nějaký další produkt z této řady, protože se mi předchozí osvědčily a hlavně miluji tu vůni. Co dalšího potřebuji hydratovat? No odpověď pro mě byla jednoduše ,,vlasy“. Takže jsem sáhla po kondicioneru. 


Co slibuje? ,,Krémový kondicioner na vlasy, který intenzivně regeneruje vlasy poškozené, suché, drsné. Obsahuje keratin a proteiny kozího mléka - aktivní látky, které obnovují vlasy v místech, kde jsou poškozeny.“

Co splnil? Hydratuje opravdu skvěle. Je pro mě novinkou, že jako jediný kondicioner, který jsem kdy měla pění (teda mně to tak přijde). Vlásky potom skvěle obalí a když se nechá chvíli působit a opláchnete ho, tak je hned cítit, jak jsou vlasy hebké. Vlásky po něm rozčešete jedna radost. A ta vůně? Pecka!!! Jsou jemné na dotek a taky lesklé.

Cena: 60 Kč

Shrnutí: Můžu ho jen doporučit. Pro mě je to další favorit z této řady a asi zkusím nějaký další.

Zkoušeli jste tuto řadu?



2 comments :

  1. Mám koupený noční a denní krém tak čekám až dodělám co mám načatý. 🤗

    ReplyDelete
  2. Od této značky zatím nemám vyzkoušenou ani jednu věc, ale na nějaké krémy mám už delší dobu zálusk. :)


    LIFESTYLE AND BEAUTY

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...