June 10, 2016

KONTUROVACÍ ŠTĚTEC MAKEUP REVOLUTION - FP01

AHOJKY KRÁSKY :)


Už tu zase dlouho nebyl žádný článek a mám pár restíků na recenze, tak se do toho dáme, ať to mám hotové a zase vám rozšířím obzory o nějaké šikovné produkty ☺.

Když mě Makeup Revolution oslovilo s nabídkou spolupráce a řeklo mi, že si mohu něco vybrat, tak mi hned bylo jasné, po čem zkrátka musím sáhnout. Hrozně moc jsem chtěla vyzkoušet právě konturovací štětec od Makeup Revolution, který se mi moc líbil tvarem a už na pohled se zdál být perfektní.

Štětec je krásně zešikma střižený tak, že přesně kopíruje lícní kosti. Chloupky jsou pravidelné, nikde nic nevyčuhuje. Je dokonale jemný a hustý, takže se s ním konturuje jedna báseň. Dokonale a do přirozena rozblendí i hodně tmavý bronzer, který mám ve své sbírce a ne jednou se mi stalo, že jsem to s ním přehnala a měla na tvářích dva hnědé fleky. Když jsem toho omylem nanesla víc tímto štětcem, tak si  hravě poradil a vše do ztracena rozetřel a to se mi na něm líbí...poradí si se vším ☺.

Nechala jsem si delší dobu na to, abych ho pořádně vyzkoušela, jestli se třeba netřepí, neježí nebo z něj nepadají štětinky. A jak testování dopadlo? Na výbornou!! Za celou dobu, co ho používám (cca 2 měsíce) mi z něj vypadl jen jeden jediný chloupek (bedlivě jsem to sledovala). Všechny pevně drží na svém místě. Štětec se netřepí a ani neohýbá, pořád drží stejný tvar, jako na začátku. 

Už jsme si na sebe zvykli a stali se z nás dobří kamarádi. Používám ho téměř při každém líčení a nemůžu si stěžovat, funguje přesně tak, jak má. Pokud vám padl do oka a chcete si ho pořídit, tak jsem si všimla, že je právě v akci za půlku, tak neváhejte objednávat ze stránek Makeup Revolution ☺.




JEN BRONZER


BRONZER, TVÁŘENKA A ROZJASŇOVAČ





2 comments :

  1. mimo jiné je i překrásný svým vzhledem :)

    ReplyDelete
  2. Štětec vypadá opravdu suprově! Já mám právě problém, že absolutně neumím konturovat a nevím, jestli je to štětcem nebo rukama :D :D

    SweetElis

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...