October 20, 2014

Recenze | Dermacol Bambi Black - Black Sensation - Fix na oči.

Ahojky krásky :) ... Už jsem pořádně vyzkoušela linky v peru od Dermacolu, které jsem si kupovala za poloviční cenu při rušení DMka v našem městě. Sháněla jsem nějaké linky, kterým se nebude ohýbat špička té fixy, jako tomu bylo třeba u linek od Essence. Co myslíte, obstály tyto linky ? :)

Co slibují? ,,Velmi precizně, snadno a rychle orámuje oči. Jedním tahem vytvoří jednotnou linku – jemnou nebo silnou. Rychleschnoucí textura se nevpíjí do vrásek. Vhodný pro začátečníky."

Co splnily? Linky mají poměrně tlustý hrot, takže jsem se nejdříve musela naučit s ním malovat, jelikož jsem byla zvyklá na tenoučké hroty, ale to nebyl hlavní kámen úrazu. Docela mě zklamala intenzita barvy, čekala jsem, že budou černo černé, ale bohužel hned po nanesení vždy jakoby zešedly, takže to nevypadalo moc dobře. Tuhle neplechu to dělalo i po několika vrstvách. Až po několika dnech používání už to s barvou nebylo tak špatné, ale co horšího se stalo, bylo to, že se mi začala ohýbat špička hrotu, která poměrně vyschla, takže kreslí jen půlka. A to jsem na ni ani nějak netlačila. Tudíž se linky už skoro vůbec nedají použít, tedy dají, ale rozhodně se s nimi už nedá vytvořit pěkná linka, která by neměla tlustý a roztřepený konec. Navíc se během dne docela rozmažou a nevydrží tolik na oku. Jediné, co se mi na těchto linkách libí, je obal, který si myslím, že je více, než povedený :). Tyto linky mě hodně zklamaly a za plnou cenu 149 Kč rozhodně nestojí.




Shrnutí: Dokonce i linky od Essence kreslí lépe i se zlomeným hrotem, aji mi déle na oku vydrží. Nevím, jestli mám nějaký vadný kus, ale prostě jsem s linkami nebyla vůbec spokojená a čekala jsem od nich rozhodně více. Dávám jim jednu berušku z pěti za pěkný obal.




3 comments :

  1. Já mám teda ty s tenčím hrotem, kreslí mnohem líp a fakt nevysychaj. ;)

    ReplyDelete
  2. Já jsem měla od Dermacolu ten tenký fix a asi po dvou týdnech vůbec nemaloval. Tak jsem si koupila dipliner, což jsou teda tekutý linky, ve kterých si hrot namáčíš, ale nemůžu si stěžovat. Linky se ani nehnou, ani v posilce, kdy ze mě leje, tak linky držej jako přibitý.

    ReplyDelete
  3. no tak s tým hrotom si ma pobavila :D to sa mi ešte nikdy s fixou nestalo. Ja som radšej za tekuté linky :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...