October 25, 2014

Populární věci, o které nestojím.


Ahojky krásky :) ... Dnešní článek bude o blogerkami oblíbených kosmetických věcičkách, o které já vlastně ani nestojím, ikdyž jsou neustále diskutované a opěvované. U mě je to většinou z cenových důvodů, jelikož mi některé věci přijdou předražené a podle mě se dají tytéž věci koupit i levněji a přesto stejně kvalitně, jen od jiné značky. Pokud jsou ale blogerky ochotné za to ty peníze dát, já jim to neberu a ani si nemyslím, že by ty věci byly nějak špatné, jen jsem prostě zastánce výhodných nákupů :).


1. BIODERMA

Bioderma, hodně opěvovaná značka, která mě ale nějak nezaujala. Problémy s pletí nemám, takže po ní ani nějak nekoukám. Hlavně ale nestojím o micelární vodu, jelikož si myslím, že všechny tyto vody budou podobné, já osobně preferuji tu od Garnieru, kterou zbožňuji. Navíc mi příjde i docela drahá. Je ale jasné, že mnoho lidí se mnou nebude souhlasit.

zdroj

2.  NAKED PALETKY

Tyto paletky by se mi i možná líbily, ale prostě jsou mimo moji cenovou ligu. Myslím, že se tyto paletky dají dobře nahradit dupem například od W7, MUA nebo Makeup Revolution, z nich se mi asi nejvíce líbí verze od MUA.

zdroj
3. BABY LIPS

Podle mě jen obyčejný balzám na rty, zabarvený nebo klasický bezbarvý. Když jsem je v drogerii zkoušela na ruku, nepřišly mi nějak zajímavé. Na dobrou hydrataci rtů mám nejradši velký jelení lůj od Astridu, který je levný, skvěle hydratuje a dlouho vydrží. Pokud bych chtěla nějaký zabarvený balzám, koupím si Labello. Baby Lips jsou hodně oblíbené v Americe a proto po nich asi každýtouží i tady, ale mě tyto balzámy příliš nezaujaly.

Baby Lips
zdroj
4. REAL TECHNIQUES

Tady by ani tak nešlo o cenu, ale o to, že se mi absolutně vůbec nelíbí vzhled těchto štětců a vlastně nevím proč, možná mají divný tvar, divnou rukojeť, co já vím :D. Takže o tyto štětce také nestojím.

zdroj
5. STARBUCKS

Neboli, pro mě, předražené kafe. Spokojím se se svým 3v1 od Nescafé, tak nenáročná jsem :D.

Starbucks coffee, partenaire officiel du Startup Weekend Marseille
zdroj

Souhlasíte se mnou s něčím ? :) O které věci nestojíte vy? :)



                                                               

19 comments :

  1. Od Biodermy mi zatím vyhovovala jen růžová micelárka, kterou jsem měla jen v nejmenším balení. Ale netvrdím, že není nějaká levnější stejně dobrá, protože jsem toho zatím moc nevyzkoušela. Baby Lips jsem si koupila minulý týden a taky mi to nepřijde jako nějaká bomba. Paletky jsou nádherné, ale stíny moc nepoužívám a ta cena je fakt přehnaná. Na předražené kafe mám stejný názor, vlastně kafe ani nepiju, tak mě to neláká ani ochutnat :)

    ReplyDelete
  2. Skoto se vším s tebou souhlasím :). I když Starbucks si dopřeju kdyžjedu jednou za uherksý rok do Prahy a co se týče Biodermy..mám ji teď poprvé, ale zdá se že fakt pomáha na mastnou pleť, se kterou já bojuji :). Ale jinak zbytek věcí také nepotřebuji, uspokojím se s levnější verzí :)

    ReplyDelete
  3. Na jedné straně tě chápu, když jsem neměla vlastní příjem, viděla jsem to stejně - ale od té doby, co vydělávám a můžu se "hýčkat", jsem se do Biodermy, Urban Decay i Real Techniques zamilovala a teď na ně nedám dopustit. :) Baby Lips jsou podle mě přeceňované, taky mě vůbec nelákají, a Starbucks nemám v okolí. :D

    ReplyDelete
  4. ja taktiež nemusím naked paletky, mám doma zopár paletiek a netuším kedy ich vobec miniem, kedže tiene na oči používam minimálne. A v Starbuckse na kávu som asi nikdy nebola. Inak na baby lips som sa chytila a musím povedať, že s hydratáciou su na tom dobre a vyhovuju mi :)

    ReplyDelete
  5. Biodermu mám docela ráda :) doma mám kuličku do podpaždí, oční krém, krémy na obličej a micelárku kterou už mám po čtvrté ale souhlasím že taková Garnier micelárka je na skoro stejné úrovni. Baby Lips mám také, už 5 kousků a jsem s nimi moc spokojená, nejraději mám ten zelený protože na rtech opravdu trošku "pálí" a je to hrozně příjemné. Co se týká Naked paletek tak bych alespoň jednu chtěla ale kdo ví, jestli se mi to někdy poštěstí. Ve Starbucks jsem nikdy nebyla a ty ceny jsou vážně příšerné, ale aspoň jednou zkusit perníkové latté, no proč ne? :D ..
    Nicméně chápu že někdo na tyhle věci prostě není a samozřejmě se dají sehnat stejně kvalitní kousky i za lepší ceny. Já osobně si jinak kupuji kosmetiku převážně v drogérii a jsem s ní moc spokojená. Každopádně článek se mi moc líbil :)

    ReplyDelete
  6. Ahoj s necim souhlasim s necim ne, u me je to hlavne mega medialni masazi lidi ohledne balzamku, ale biodermu si nemuzu vynachvalit, protoze mi fakt pomaha

    ReplyDelete
  7. Pokud mas mladou a bezproblemovou plet, tak Biodermu nepotrebujes. Ja mam atopickou plet a krem z drogerky mi neudela tak dobrou sluzbu. Na biodermu si ciham, kdyz je 1+1 zdarma nebo vyhodny balicek a to se pak i cenove vyplati. Baby lips me taky nelaka za tu cenu. A mozna bych jednou chtela nejakou drazsi nude paletku, jestli je to opravdu takovy terno :-) Protoze napr jsem si koupila tvarenku od theBalm a nemuzu si pomoct takova Alverde je snad i lepsi :-)

    ReplyDelete
  8. Já jsem si myslela, že Bioderma je taková tutovka a nic s ní nemohu zkazit! Jaký omyl. Opěvovaná micelární voda mi nepřijde jako velký zázrak, stejnou službu udělá i ta z drogerky za poloviční cenu. Vyzkoušela jsem i jiné jejich výrobky, ale žádná sláva pro mou pleť. A to ji mám problematickou a citlivou takže jsem věřila, že mi to pomůže. Naked by mě lákala, ale ta cena už ne.....kdybych měla neomezené množství peněz tak pak možná, ale jak píšeš, jsou jiné alternativy těchto paletek . Babylips jsem zkusila ( nechala jsem se zblbnout tou masou nadšených holek) ale vééééélký palec dolů, štětce RT možná v budoucnu zkusím, ale nic co bych musela jo mít a Starbucks jednou za rok když se mi chce utrácet,

    ReplyDelete
  9. S väčšinou s tebou súhlasím! :) Takisto preferujem Garnier micerálku a Naked paletka ma nikdy nelákala :) Štetce kupujem lacnejšie, pretože popravde v nich nevidím rozdiel, kým majú jemné štetinky :) No Baby Lips jeden vlastním, ale ani nie kvôli tomu boomu, ale potrebovala som čistú nefarebnú pomádu a tak som si povedala prečo nie, vyskúšame, ale musím súhlasiť - obyčajný balzam :)
    Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  10. Tak u mě to není, že bych o takové věci vyloženě nestála, ale prostě se mi do nich nechce investovat tolik. Z tvého seznamu mám akorát Baby Lips, Starbucks bohužel nemám v okolí, tak ten mezi věci, které nemám nepočítám :)

    Giveaway Realash ♥

    ReplyDelete
  11. Až na ty štětce to mám úplně stejně :-)

    ReplyDelete
  12. Super článek, nedá se jen souhlasit :-))

    ReplyDelete
  13. Perfektný článok:) taký milý a zároveň taký podpichovačný :))) ja mám niekoľko produktov od Biodermy, ktoré mám rada, ale napríklad micelárku som už dávno vymenila za micelárku z Carrefouru, nespomeniem si teraz značku, ale určite ju vyskúšaj, za málo peňazí, veľa muziky :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  14. Musím souhlasit s paletkami od Naked, Biodermou i Baby Lips. I když už pár let vydělávám, za paletku bych prostě tolik peněz nedala. A to se si líčím oči každý den, proto si paletek radši koupím mnohem víc (třeba Sleek nebo MUA) za tu cenu. Měla jsem opalovací krémy od Biodermy, ale žádná sláva to nebyla. Baby Lips mě šíleně zklamaly, pořídila jsem ten růžový a je hrozně tvrdý a skoro nejde roztírat, hydratace nula nula nic... Příště asi mediální masáži tolik nepodlehnu.

    ReplyDelete
  15. Baby lipsu jsem neodolala :)) a paletku vezmu nějakou, no levnější ;)

    ReplyDelete
  16. Súhlasim vo všetkom :D Tiež mam najradšej micelárku od Garnier :)

    ReplyDelete
  17. Krásně napsané, s Naked a Starbucks naprosto souhlasím! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  18. Body 3-5 se shodují i se mnou. Tohle jde mimo mě. Neříkám, že si nedám třeba ráda dobré kafe, ale vím kde si na něm pochutnám lépe :-)

    ReplyDelete
  19. Tie Naked paletky sú aj mimo moju cenovú ligu, skrátka sú veci, ktoré sú možné a toto nie. Naopak, micelárky od Biodermy mám rada, ale nechápem ošiaľu tej pre citlivú pleť, každý ju tak zbožňuje a mne vôbec nesadla, bola som po nej mastná a ulepená, nič pre mňa, ale polovica blogeriek sa tvári, akoby každá mala citlivú pleť. Niekedy mi to pripadá trochu pritiahnuté za vlasy, moja pleť je mastná a aj preto mi viac sedí zelená micelárka Sébium určená pre moju mastnú pleť.
    Bianka

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...