October 5, 2014

Podzimní líčení + outfit.


Ahojky krásky :) ... Jelikož jsem hrozná zmrzlina a pořád je mi zima, tak se na podzim oblíkám už skoro jako v zimě :D. Tento outfit jsem na sobě měla, když bylo venku nějakých 17 stupňů, což už je na mě prostě málo :D. Vyfotila jsem jen domácí verzi, další vrstvy pak přibyly, až jsem šla ven. Měla jsem na sobě mentolové kalhoty z C&A, petrolejový rolák od vietnamců a kabelku, kterou jsem si kupovala v Českém Krumlově, když jsem tam byla na praxích :). K tomu ale ještě přibyl černý světřík z Pantaloonu a černá koženková bunda taky dosud. Není nad to, když je člověk v teple :D. 

Make-up už jsem zvolila také podzimnější. Mám hrozně ráda bronzovou barvičku, jednak se hodí k mým modrým očím a zároveň se hodí na podzim :). Do vnějších koutků jsem přidala tmavší hnědou, aby bronzová barvička hezky vystoupila. K tomu jsem zvolila neutrální rty a korálovou tvářenku :).




Jak se vy rády oblékáte na podzim ? :)


5 comments :

  1. Pěkné :) líčení k tobě neuvěřitelně hodí.

    ReplyDelete
  2. máš krásný oči a tahle barva vlasů ti moc sluší :) i líčení se mi moc líbí!

    ReplyDelete
  3. Nice makeup, love the shade of brown<3
    Hello!


    I'm successful Slovenian blogger, (beauty and fashion) and I was considering If you want to do any collaboration with me and my blog

    www.blogvivalavida.com

    Let me know :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...