September 15, 2014

Recenze | Kontaktní čočky Visiomax z DM.

Ahojky krásky :)...Už jsem zase dlouho nepsala článek a ještě déle nějakou recenzi. Už jsem pořádně ozkoušela čočky, které mi mamka pořídila v DM. Koukala jsem jako blázen, že v drogerii prodávají čočky. No a jelikož jsem jejich každodenní nositelka, tak jsem měla vážné nutkání je vyzkoušet. Navíc jsem to stihla v čas, kdy byl výprodej za půlku, takže mě jeden pár vyšel na 70 Kč :D. Vzhledem k tomu, že moje čočky stojí asi 300Kč na měsíc, tak tohle je hodně směšná částka. Byla jsem hodně zvědavá, jaké teda budou. Nosím měsíční čočky, takže jsem si je v téhle verzi vzala i z drogerie. Jsem zvyklá je ráno nasadit a vyndat je až večer, když jdu spát. Vím, že tak dlouho bych je mít v oku neměla, ale jsem na to takhle zvyklá a žádné problémy nemám. Stejnou zkouškou prošly i DMkové čočky, ráno nasadit a večer vyndat. 


V balení je 1 čočka, takže je třeba koupit dvě krabičky. Jedna v plné ceně vyjde na 70 Kč, takže za pár to bude 140 Kč, což je stále víc, jak o půlku levnější, než ty moje obvyklé. Ikdyž jsem u těchto čoček měla o nějakou setinku jinačí zakřivení nebo průměr (už nevím, jedno z toho), tak mi perfektně seděly, první den mi přišlo, že snad lépe, než ty moje. Dokonce mi i přišlo, že mám přes ně takový čistší zrak :D. Na omak mi tyto přijdou takové jemnější, měkčí, nevím, čím to je. V oku jsem je celý den necítila. Jenže po zhruba týdnu používání mě začaly trošku dřít v oku, nejdříve jen večer, když už oči byly unavenější, ale později někdy i přes den. Když jsem čočky vyndala, trochu mě pálely oči a měla jsem je i červenější, z čímž jsem nikdy problém neměla. Maximálně jsem mívala lehce vysušené oko k večeru, takže jsem použila zvlhčující oční kapky a vše bylo okey. Jenže s těmito ani kapky moc nepomohly a to jsem kapala několikrát denně. Vydržela jsem je používat 14 dní a dneska už jsem si nasadila ty původní, jééj, to je úleva.






PO 14-TI DNECH POUŽÍVÁNÍ

Čočky samy o sobě nejsou špatné, naopak, za tu cenu jsou super. Jen pokud jste zvyklé nosit čočky celý den, od rána do večera, nebude to pro vás. Jestli si je chcete brát například jen do školy a doma si je vyndat, tak tohle bude pro vás perfektní volba. Není to na nějaké celodenní nošení, ale příležitostně nebo na krátkodobé používání budou skvělé. Já se ale opět vrátím k těm svým Air Optix Aqua, které splňují moje požadavky a nedráždí mi oči :).

Kdyby jsem ještě na něco zapomněla nebo vás něco zajímalo, klidně se ptejte v komentářích :).

17 comments :

  1. Super že si ich zrecenzovala! :) ja práve uvažujem že prejdem na KŠ miesto okuliarov. Tak ked pôjdem niekde na pár dní, určite si zadovážim tieto :) a ešte taka otázka, obmedzujú ťa šošovky nejako v líčení? napr že si nemôžeš dať waterline alebo tak podobne? Veľmi ma to zaujíma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zkus je, příložitostně budou super :) ... v líčení mě neomezují, jen si nesmím dát na waterline nějakou měkkou gelovou tužku, jelikož se mi udělá taková divná mlha na čočce, ale normální tvrdší černou tužku jo (třeba černá od essence je v pohodě) :)

      Delete
    2. Super!:) ďakujem za tip

      Delete
  2. Som netušila, že sa v DM predávajú šošovky. Teraz by mi síce boli na nič, keďže som pred rokom a pol absolvovala laserovku a do tej doby som nosila výlučne len okuliare. Vždy som ale chcela vyskúšať farebné šošovky... :)

    ReplyDelete
  3. Ja som pred pol rokom vyskúšala šošovky TopVue a môžem ich jedine odporúčať. Mne osobne iné zatiaľ nesadli a to či už boli drahé alebo lacnejšie, všetko ma v očiach rezalo alebo nesedelo.:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Ahoj a ty používáš běžně jakou značku kontaktních čoček? :-)

    ReplyDelete
  5. Já jsem si je taky koupila a vyhovují mi. http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2014/09/visiomax-kontaktni-cocky-z-dm-visiomax.html

    ReplyDelete
  6. Vůbec jsem netušila, že v DM prodávají čočky! Díky za recenzi, nebudu je ani zkoušet, když nejsem úplně spokojená s Biofinity - někdy je musím vyhodit po třech týdnech, protože dřou. A taky je nosím od rána do noci, já prostě v brýlích vidím hůř.

    ReplyDelete
  7. Dobrý den, omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi. Chěla bych Vás poprosit o vypnění dotazníku k mé bakalářské práci na společnost DM. Dotazník je velmi krátký, zabere Vám chvilku. Mockrát Vám děkuji. http://45779.vyplnto.cz/

    ReplyDelete
  8. ahoj, je na čočkách napsaný výrobce, chtěl jsem se na ně kouknout, ale žádného jsem nenašel..

    ReplyDelete
  9. Ty čočky vypadají celkem v pohodě, ale nevím zda už bych si zvykla. Já totiž kupuju na netu přes VašeČočky a tam už jsem s tím seznámená, znám ceny, vím co od toho čekat a navíc si to můžu nakoupit přes tenhle web http://www.plnapenezenka.cz/obchody/vasecocky-cz který vrací 4% z nákupu.

    ReplyDelete
  10. Ahoj maju aj plusove dioptrie?

    ReplyDelete
  11. Pěkná recenze, já mám nejlepší zkušenost s obchodem http://www.kup-cocky.cz/. Pravidelně tam nakupuji čočky i veškeré příslušenství a vždycky jsem s nákupem byla moc spokojená. Můžu jen doporučit dál. :)

    ReplyDelete
  12. Dneska jsem si koupila v DM tyhle čočky. Ale jenom jednu, nikdy jsem čočky nenosila, a když jsem zjistila, že se prodávají volně, musela jsem je zkusit. Bohužel nemám zkušenosti a nevím jestli je můžu nosit jen tak do školy a doma bych je sundala. Za brýle se stydím a vůbec je nenosím i když nevidím ani pomalu na zem.. Čočky by byli jediná varianta.. Takže moje otázka: Můžu je nosit i bez předepsaní doktora a bez změřeni..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak určitě je lepší si nechat oči přeměřit v optice a zjistit, jaké zakřivení ti bude nejvíce sedět. Až pak bych nosila tyto z DM. Nemusely by ti sednout a taky by ti mohly podráždit oči, což určitě není dobré.

      Delete
  13. Ja jsem take dlouho experimentovala a nakonec se mi osvedcily tyto cocky - https://www.nejlevnejsikontaktnicocky.cz/miru-1month-menicon-6-cocek.html se kterymi jsem uz vice jak pul roku velice spokojena.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...