September 29, 2014

Mini nákup v Tetě.

Ahoj krásky :) ... Jak už jsem na FB psala, tak chci zavést takový režim blogování/vlogování, kdy v pondělí a středu budou články a v úterý a čtvrtek videa. Zatím jsem to jakože dodržela, dokonce i minulý týden, když mi nebylo moc dobře a byla jsem nemocná :). Dnešní článek bude nákupový. Nechtěla jsem točit video, jelikož to není moc věcí, tak by bylo video krátké :).



Svíčky: stály jen 20 Kč, tak jsem si rovnou vzala dvě. Vzala jsem si vůni vanilky a jahod a při zapálení i docela voní :).


Řasenka Essence: hned, jak jsem ji uviděla, jsem ji musela mít. Tak nádherný obal jsem u žádné řasenky neviděla, prostě rozkošný. Má i super kartáček, takže se moc těším na zkoušení a po otestování se můžete těšit na recenzi :). Stála okolo 100 Kč, což je úplný prd ;).


Liptastic UMA: chtěla jsem vyzkoušet nějakou vínovější barvičku na podzim a tohle je bomba. Červené rtěnky mi nesluší, ale tohle je o něco z´tmavší a ten odstín mi vcelku sedí. Na sobě ho budu mít v zítřejším videu :). Stál sice 90 Kč, ale je super.


Korektor Maybelline Affinitone: moje oblíbená klasika, ten poslední už mi docházel, tak to chtělo nový. Více jste se o něm mohli dočíst v článku o korektorech, tady. Za 130 Kč rozhodně stojí :).


Essence Nail Art Topper: miluju efektové top coaty od Essence. Už jich několik mám a všechny mám moc ráda. Jejich laky stojí za prd, ale ty třpytkaté jsou prostě boží. V příštím článku uvidíte, jak krásně na nehtech vypadá :). Myslím, že stál 50 Kč.


A tohle už je můj celý nákup :). Na vše, kromě svíček a korektoru můžete čekat článeček :)


6 comments :

  1. Tu řasenku jsem dnes viděla v Rossmanovi a tam jim maj za stovku společně s tužkou na oči, ale nevím - řasenky od essence moc nepoužívám..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakra, že jsem šla do Tety :D Já jich pár už měla, ale vždycy jsem byla spokojená :)

      Delete
  2. Túto špirálu sm si presne dnes kúpila! :) Ale v DMke, kde je spolu s linkou v pere :)
    Pozývam Ťa aj na končiacu giveaway :) Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  3. Krásné nákupy, svíčkama jsem úplně posedlá :) jinak na ten lak si taky brousím zuby a zajímala by mě i ta řasenka :)

    Souboj řasenek: L´oréal vs. Maybelline

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). Já na podzim a v zimě taky :) řasenka zatím dobrá, uvidím, jak dál :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...