September 23, 2014

Hraju The Sims 3.

Ahojky krásky :). Určitě všechny znáte hru The Sims. Vytváření virtuální rodiny, stavění domečků atd. Já jsem tuhle hru zbožňovala už jako malá. Když jsem ještě neměla počítač, vždycky jsem se hrozně těšila za bratrancem, který první díl této hry měl na počítači, kde jsem ho hrála téměř celou návštěvu. Kam se první díl hrabe na třetí, který hraju teď. Naprosto něco neuvěřitelného, jak tato hra pokročila. Dokonce teď vychází čtvrtý díl, který je podle mě zbytečný, jelikož mi v ničem nepříjde lepší, než třetí, spíše naopak. Takže nadále zůstanu u svého třetího dílu, který mi příjde nejlepší.

Hrozně se vyžívám v dekorování domů, ladím i nejmenší detaily. V každé místnosti musím mít nejméně dvě kytky, jinak se mi to nelíbí :D. Cpu tam různé serepetičky, aby to bylo útulné a splňovalo to mé představy. V tomto díle se mi líbí, že vše můžu barevně přeměnit, všechen nábytek, vlasy, oči, prostě cokoliv. Sice už je mi 20, ale tato hra mě nepřestává bavit, je to skvělé odreagování a někdy se musím smát, co simíci udělají, občas jsou to trošku magoři :D.

V tomto článku vám ukážu, jaké jsem vytvořila simíky a jak postavila a zařídila dům :). Takhle já tvořím a vážně se v tom vyžívám :).

VYTVOŘENÁ RODINA




Přidala jsem i dvě kočky, aby pak časem mohly mít koťátka :)

A tenhle cvček se mi narodil :D

JÍDELNA S KUCHYNÍ


OBÝVACÍ POKOJ / PRACOVNA


LOŽNICE


DĚTSKÝ POKOJ

KOUPELNA

DŮM Z PŘEDNÍ STRANY

 ZAHRADA

SPOLEČNĚ

A NA KONEC TROCHA TÉ ROMANTIKY :D :D

Také jste takoví blázni do The Sims jako já? :)


12 comments :

  1. že váhaš, dvojku som milovala :D teraz hrám trojku deluxe kde sú skoro všetky datadisky, asi 3 hodiny sa mi to spúšťa už mi to aj mrzlo a padalo ale preinštalovala som to a ide to :-) najradšej s nimi stále skúšam niečo nové samozrejme kódy na motiváciu a cash sú nutnosť, aby si mohli užívať :D

    Beauty Diaries

    ReplyDelete
    Replies
    1. já všechny díly, už od malička :D mně se dvojka dřív nějak nesekala, ale trojka jo, ale teď s novým počítačem je to pohodička :) bez cheatů by to nebylo ono :D

      Delete
  2. Je mi jasné po kom mají to příjmení :D Mě to bavilo jen, když jsem byla malá. Pak jsem se dala spíš na GTA a Sims už mě nikdy nechytlo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně tak :D ... já byla vždycky na ty rodiny, děti a zvířátka :D

      Delete
  3. Simíky hraju taky, když mám dostatek času, protože je to hra opravdu na dlouho. Hraju ale poctivě, takže korunku po korunce a vydělávám si na to, abych si mohla něco koupit :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vždycky mám období, kdy mě to baví, pak to zase pár měsíců nehraju a pak mě to zase chytne :D .. to by mě nebavilo, ráda stavím hned :D

      Delete
  4. jj, ja najviac zbožňujem stavanie domov a robenie simíkov :D:D
    GIVEAWAY :)

    ReplyDelete
  5. buď v klidu, já to pařím ještě v jednadvaceti ;-) Akorát teda trojku, ale přítel mi slíbil že mi sežene i čtyřku :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jsem ráda, že nejsem sama :) .. taky hraju trojku :) čtyřka mě vůbec neláká :)

      Delete
  6. Milujeeem, až mám chuť si hneď zahrať:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...