March 1, 2014

Tom bloguje | Recenze o mně ?

Ahojky krásky :)...Ptala jsem se vás na FB, jestli chcete, aby Tom napsal nějaký článek sem na blog a také, co by jste chtěly, aby napsal. Tři z vás napsaly, že chcete, aby napsal článek o mně a jedna o našem vztahu :D. Docela mě to pobavilo a jsem zvědavá, co vymyslí :). Teď už předávám slovo Tomovi :).

Čau, zdravím všechny čtenářky blogu.
Napsaly jste,že chcete abych psal o Lucce a o našem vztahu, tak jsem o tom přemýšlel a napadlo mě,že to spojím dohromady.

Jak to vlastně všechno začalo???
Píše se 14.záři 2013 a začíná můj den, který mi navždy(doufám, že na vždy)změnil život. Jdu právě na závěrečné zkoušky z autoškoly. Sedím v učebne,kde proběhne písemná část a vedle mě si sedne krásná neznámá slečna. Jak všichni už tušite, byla to právě Lucka. Už hned na první pohled se mi libila. Po prvních zavěrečkách, které jsem neudělal, jsem ješte netušil, že Lucku ješte někdy uvidím. Myslel jsem si, že to udělala. Když jsem šel na závěrečky podruhé a uviděl jsem jí, jak vchází do dvěří ,byl jsem hrozně moc šťasný a bylo mi úplně jedno, že jsem ty zavěrečky zase neudělal, víc mě zajímalo, že si mužu povídat s Luckou a doprovodit ji k autobusové zastávce.Když jsem pak přišel domů, tak jsem si našel Lucčin FB a začali jsem si psát. Poté, co se nachýlil den, kdy jsme měli dělat zavěrečky potřetí, tak už jsme si povídali. Jelikož jsem závěrečky udělal a ona  ne a viděl jsem Lucku jak brečí, tak jsem jí šel utěšit, aby nebyla smutná. Poté na přání Lucky jsme se šli procházet po měste, sice pršelo,ale mně to v tu chvíli vůbec nevadilo, protože jsem mohl být s ní. Když se přišel čas,kdy musela Lucka odjet, šel jsem jí zase doprovodit na zastávku a počkat až odjede. Když už odjela, šel jsem domů, abych si s ní mohl psát na FB. Psali jsme si různé věci až Lucku napadlo,jestli si nepujdem volat na skype. Tak jsme si začali volat. Na skype jsem Lucku uklidňoval, že za týden ty závěrečky zvládne, protože měla hrozný nervy a strach, že je nikdy neudělá. Bližil se pro Lucku den D, kdy měla dělat závěrečky, jelikož jsem vědel, že má z toho nervy, šel jsem jí podpořit, aby to zvládla. Poté, co ona šla dělat zkoušky, já musel jít do školy. Když jsem ve škole zjistil, že Lucka zkoušky udělala, tak jsem jí o přestávce zavolal, abych slyšel její pocity z udělané zkoušky. Když jsem jí volal, byla hrozně moc ráda, že to zvládla, a tak jsem jí nabídl jako dárek, že za ní přijedu, když mám čas před fotbalovým treninkem. Přijel jsem za ní a dovezl jsem jí 4 růže jako symbol čtvrtého úspěšného pokusu zavěrečné zkoušky z autoškoly a čokoládu za ty nervy, které celou dobu měla. Když jsme byli konečne spolu, šli jsme se procházet a takhle se zrodili naše procházky každé úterý, protože ten den zrovna bylo úterý. Teďka se budete určite ptát, jak jsme se tedy dali dohromady? Na to vám odpovím hned. Oba jsme vycítili, že je nám spolu dobře, že si rozmíme a hlavně, že se oba dva máme moc rádi.

Rezenze na Lucku
Lucku už  znám skoro 5 měsíců a za tu dobu můžu říct, že jsem jí poznal velmi dobře a už vím, co má ráda a co ne. Lucka je hrozně moc energický člověk. Je usměvavá, ráda se směje a je to i blázen, ale myslím to v dobrém :D.Máme spolu hrozně moc společných věcí, například posloucháme oba stejný styl hudby nebo oblečení, na to máme stejný vkus. Také filmy, ty máme taky stejné.S Luckou se cítím nejlíp, vždycky, když potřebuji s něčím pomoct, tak mi ráda pomuže a poradí. Je taky velmi pracovitá, vaří, uklizí, vysává, utírá prach, myje nadobí, stará se o zvířata, psa a kočku, prostě skvělá hospodyňka, kterou by chtěl každý chlap. Rád s ní zažívám nové a nové dobrodružství. Jako každý člověk, má i Lucka nějaké špatné vlastnosti. Začal bych s jejíma nervama. Má nervy jíst v restauracích a  z nových lidí, ale za to ona nemuže, každý človek má nějaký problémy,  třeba já jsem dysletik a dysgrafik. Její další špatná vlastnost je, že nemá ráda, když člověk chodí pozdě. To už jsem několikrát poznal, když příjdu o něco později, v mým případě o 15 minut :D. Další její špátna vlastnost je, že jí člověk nemůže nic koupit jen tak, vždycky je pak naštvaná, když jí chci udělat radost, že jí něco koupim, například kytici růží. Poslední její špatná vlastnost je, že je na mě až moc fixováná, že mě nenechá chvilku odpočinout, napřiklad, když přijdu ze školy xD nebo když se chci učit, tak se musím učit většinou na skypu (pro kritiky nebo rejpaly musím říct,že mám dobré známky a že nepropadám ze žádneho předmětu na Střední průmyslové škole), protože ona beze mě nevydrží ani minutu a taky mě furt nahání jako nějaká stíhačka(myslím to ze srandy xD). Když to celý shrnu dohromady, tak jsem velice moc spokojen s Luckou, moc jí miluji a doufám, že to se mnou vydrží co nejdýl :).

Závěrem bych chtěl říct,že jsem se snažil vyhovět vám co nejvíc s tématem a doufám, že se vám to líbilo :)

                                                                                                                             S pozdravem Tomáš ;)
__________________________________________________________________________________

-> Tak tohle byl článek od Toma :). Musím říct, že mě moc potěšilo, co všechno pěknýho o mně napsal, moc se mi to líbí :). Zároveň mě pobavilo, že o mně psal, jak moc doma uklízím a připadalo mi to, jako bych bydlela někde na statku a starala se ještě o dobytek :D. Doufám, že i vás článek bavil a že se o nás zase něco nového dozvíte, protože se často ptáte na nás oba :). No a takhle dopadl Tomáš po hodině a půl psaní tohoto článku :D.



17 comments :

  1. Teda! musím říct, že to napsal hrozně hezky!:)

    ReplyDelete
  2. Článek byl fakt hezky napsanej, ta část toho, jak jste se poznali, to bylo krásný :) sluší vám to spolu :)
    - akorát jediné, co mi vlastně přišlo tak úsměvné, byla část "RECENZE NA LUCKU" to bylo jako kdyby Lucka byla nějaká pudřenka, nebo make-up :D jinak ale super :)

    ReplyDelete
  3. Nádhera :) Romantika jako z filmu :)

    ReplyDelete
  4. To je nádherný článek. Můj přítel by to nedokázal takhle napsat :-/ :D

    ReplyDelete
  5. Teda, máš skvělého chlapa Luci :) ! Tohle by nenapsal jen tak někdo a už vůbec ne ke své holce na blog :) .

    ReplyDelete
  6. Moc hezký článek a hlavně originální :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    ReplyDelete
  7. Teda... Skoro bych ti až záviděla ten pocit štěstí, cos (asi) musela mít hned po tom, co sis tohle od něj přečetla. :-) Tom to napsal moc krásně a smysluplně, to by můj přítel asi nedokázal. :-D Teď jen přemýšlím, kolik špatných vlastností bych měla já... Hmmm, asi by jich bylo víc. :-D :-(

    ReplyDelete
  8. Krásné :) Ne, že bych rýpala, ale ještě je vidět, že jste spolu teprve krátce a ty první měsíce jsou takové ty " nejzamilovanější". Ráda vzpomínám na svoje první rande a první schůzky se svým miláčkem.... no, už je to 10 let :-D

    ReplyDelete
  9. Krásný článek :) Vážně moc povedený, připadáte mi jako sehraná dvojka ;)

    ReplyDelete
  10. Krásne počteníčko, skoro jak nejaký román :) Už keď chlap takto krásne napíše tak to už je čo povedať :)

    ReplyDelete
  11. Moc krásný článek Luci :) Máš skvělého chlapa!

    ReplyDelete
  12. Tak to je luxusní !! Ať vám to dlouho vydrží :))

    ReplyDelete
  13. Ách, to je tak milý a krásný...pěkně jsem se tu rozněžnila i pobavila. ;-) Doufám, že tohle nebyl poslední Tomův příspěvek. ;-)
    Vivi

    ReplyDelete
  14. to mas ale sikovnyho kluka :)

    ReplyDelete
  15. Jste naprosto úžasni, moc vám to společně slusi.

    ReplyDelete
  16. Moc krásný článek. Je super, že vám to klape a že se máte rádi. Tak to má být. Držím palce, ať vám to vydrží co nejdéle a ať se máte rádi ještě víc, pokud to vůbec jde. :D :) Jste úžasný pár!

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...