March 18, 2014

Swatch | Essence - Gel Tint - 04 Pink Exposed.

Ahoj krásky :)...Mám tu pro vás další swatch. Dnes znovu na gel tint od Essence, který jsem si teď oblíbila, takže jsem si musela pořídit ještě jeden odstín, než se všechny vyprodají a stáhnou se z prodeje :). Mají celkem tři dostíny. Jeden už jste mohly vidět v tomto článku, dále bylo na výběr ještě mezi oranžovým a růžovým odstínem, no hádejte, který jsem si asi vzala :). Oranžové rtěnky a lesky mi absolutně nesluší, dělají mi žluté zuby a vůbec v nich vypadám, s prominutím, jako debil. Růžový odstín tohoto gel tintu je super, je přirozený a dodá rtům svěží a zdravý vzhled. Jak už jsem u minulého swatche psala, tak rty hodně vysušuje, takže ho používám až přes balzám na rty. Nic jiného k němu asi už říct nechci, takže teď už se můžete podívat na fotky :).












2 comments :

  1. Ahojky Lonnie,zrovna včera jsem si ho koupila ve výprodeji a i tento odstín.Bála jsem se toho vysušování,ale s tím balzámem se to dá.Jinak mám rty opravdu krásně růžové.Pěkné fotky.Měj se krásně.

    ReplyDelete
  2. Přesně tuhle věcičku jsem si včera koupila za 30 korun v odstínu 02 deep red a je temně fialovo červený. Docela mě překvapil výdrží.Akorát mě teda nechutná :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...