March 17, 2014

Outfit | Vínovo béžově.

Ahojky krásky :)...Už tu strašně dlouho nebyl nějaký outfit, snad možná naposled o Vánocích, takže by to něco chtělo :). Nejraději teď nosím jednoduché outfity, nic přehnaně barevného s jemnými doplňky pomocí šperků. Dnešní outfit je můj teď momentálně asi nejoblíbenější, hrozně se mi líbí, jak zpod toho světříku vykukuje to vínové tričko :).




TRIČKO
NewYorker


SVETŘÍK
Pantaloon


KALHOTY
 Pantaloon


ŘETÍZEK
Od Toma


NÁUŠNICE
Od rodičů ze Španělska



4 comments :

  1. Hrozný, nemáš vůbec žádnej styl a je vidět, že ty hadry jsou od ťamanů :D sory, ale ttomu se ani outfit říkat nedá ;)

    ReplyDelete
  2. Ty trapný anonyme, běž si léčit komplexy jinam....Lucka je moc milá, štíhlounká, vždy hezky namalovaná a moc jí to sluší - a to tě štve!!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous1: Nemá žádnej styl? Obléká se nádherně. To má jako chodit jako cirkusantka? Chodí v tom čem se asi cítí nejlépe! A navíc jí to vždy sluší! Mně se její styl moc líbí a myslím, že semnou budou souhlasit i více lidí! :)
    NewYorker jsou taky vietnamci? :O Ani bych neřekla. Pantalon je něco mezi... taky v něm nakupuji a některé věci jsou i kvalistnější než ty z "dražších" obchodů. Určitě chodíš nakupovat k vietnamcům! To každý -_- Fakt, toto mě docela naštvalo!
    Jinak Luci, moc ti to sluší! :*

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...