March 6, 2013

Recenze: Kaloos Vanilla Shine Shampoo.

Ahojky krásky :)

To je taky dost, že se vám ozvu, že ? :). Já teď na blog neměla ani moc chuť a ani čas. Od pondělí mě pobolívá hlava a teď mám navíc nějaký skříplý nerv v rameni, takže mi v něm stále rýpe, otrava :/. Dneska naštěstí mám hromadu času a velkou chuť sem už konečně něco napsat. Něco smysluplnějšího než fotky a ještě dnes přidám líčící video :). Konečně vám napíšu postupné recenze na 3 výrobky od Kaloos, které jsem si objednávala už někdy v září a od té doby vám slibuji recenzi, hihi :D hanba mi ;). Teď už mi šampon a kondicioner docházejí, takže si budu objednávat něco jiného, ale o tom zase jindy :). Ale teď už k recenzi, dnes to bude šampon :).

Co slibuje ? ,,Výživný šampon s vytalizujícími ingrediencemi. Učiní vaše vlasy lesklé, jemné a zdravé. Doporučeno pro suché a nevýrazné vlasy" (z anglického překladu)

Co splnil ? Co by šampon podle mě měl dělat, je dobře umýt vlasy a to tenhle hravě dokáže. Je cítit, že v něm není přílišné množství silikonů, protože po opláchnutí šamponu jsou vlasy hrubé, jako suché a to je podle mě správné umytí vlasů. Jenže po delším používání mi vlasy začal opravdu vysušovat, takže jsou takové slámovité, takže stačí, když si je jednou začas umyju nějakým jiným šamponem (já například používám Pantene) a jsou zase v pohodě, což ale není zrovna pozitivum pro daný šampon. Dalším mínusem je pro mě jeho konzistence, je příliš tekutý a strašně málo pění, takže si ho musím i na své krátké vlasy nalít snad tunu aby to alespoň trošku zpěnilo. Abych  mu pořád něco nevytýkala, tak mu pochválím jeho vůni, je to opravdu vanilka, ale i ta se mi půl roce používání už převoněla. To, že bych po něm měla mít lesklé vlasy také není pravdou, jak jsem řekla, vlasy mi vysušuje, tudíž se mi rozhodně nelesknou, když jsou hrubé.  Nejpozitivnější věc na tomto šamponu je jeho cena, 77 Kč/1 litr, takže koupě nelituji. 

Shrnutí: Šampon už bych si znovu nekoupila. Příjde mi uhozené, že šampon určený na suché vlasy je ještě více vysušuje a jsou po něm hnusné. Ani nepřemýšlejte, že byste mohli vynechat kondicioner, bez něj ani ránu. Zkrátka mě příliš nenadchnul. Tomuto šamponu dávám jednu berušku z pěti za vůni a cenu, jako šampon nemá žádné klady.


Vyzkoušeli jste tento šampon ? Jak jste s ním byli spokojení , :)





1 comment :

  1. Ježiš tenhle šampon jsem si taky koupila jen jasmínovej OMG vlasy sem nikdy neměla horší. Snad i voda z nádobi by byla lepší než tenhle šampon :D pro mě fakt katastrofa :D Jinak máš moc hezkej blog, nechceš se vzájemně sledovat přes GFC? :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...