September 29, 2012

Video: Monthly Favourites: Září 2012

Ahojky :)

Konečně jsem se dokopala k úpravě videa, které jsem slibovala už dávno. No to jsem celá já :D. Je to nová rubrika a pokusím se dodržovat pravidelnému točení videí na toto téma, takže jednou za měsíc bych si na to snad mohla udělat čas. Bude to teď trošku náročnější, protže jsem poslední rok ve škole a před sebou mám maturitu, kdo to zažil, ten pochopí. I tak se budu snažit přidávat sem tam nějaké články, jako do teď. Každopádně vám dám alespoň vědět, když zrovna nebudu mít čas ;).
Dneska je venku takové zajímavé počasí, chvilku svítilo a vypadalo to, že nakonec bude i hezky a ono prd. Teď je zataženo a vypadá to, že snad bude i pršet. Doma mám zimu, protože jsem líná si jít zatopit a navíc na mě od rána něco leze. Začíná mě pěkně pálit v nose a začíná mě i bolet v krku. Už vidím, jak se ráno budím bez hlasu :/. Teď půjdu opět pokračovat ve čtení Obsluhoval jsem anglického krále, kterého čtu už 4 měsíce velmi pomalým tempem, protože mě to za boha nebaví :D. Už jen posledních 30 stran, chci to už dočíst :). Tak se tu zatím mějte hezky a zabavte se u mého videa :).



Co děláte vy v tomhle počasí ?

With Love your eL.

6 comments :

  1. Video se ti moc povedlo :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. ahoj, super video :) Srdečne ťa pozývam na moju prvú giveaway :) http://freebitchfashion.blogspot.sk/2012/09/uvitacia-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Tak video se mi moc líbilo. Takové videa, kde autorka ukazuje, co se jí líbilo, mám strašně ráda. Ale nejraději mám s oblečením, přiznám se, že se přímo kochám, tím vším oblečením :D. Né, že bych byla nějaký úchyl, to né, jen se vždycky na takové videa těším a pak si říkám, co by se mi taky líbilo a tak :D. Takže takové video bych uvítala :D.
    PS. Ten medvídek je sladky, hlavně ten nápis „Bad Boy" mně rozesmál :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem zase vždycky natěšená na tu kosmetiku, oblečení už není moc moje parketa :D. Ale třeba někdy nějaké natočím :). Ten nápis se mi taky líbí :D :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...