September 21, 2012

21.9.2012 - Jak jsem byla u léčitele - Velký článek.

Krásný večer zlata :)

PŘEDEM UPOZORŇUJI, ŽE TO BUDE VELMI DLOUHÝ ČLÁNEK ! :D

Dneska bych se vám chtěla svěřit s mojí zkušeností u léčitele. Byla jsem tam s našima už před dvěma týdny aby jsme se dozvěděli jestli nám něco a co s tím případně máme dělat, znáte to, každý máme své problémy ;). Ten pan léčitel bydlí pár vesnic od nás a tak jsme si s ním sjednali konzultaci ( nebo jak to mám nazvat :D) a jeli jsme k němu domů, kam zve všechny lidi. Když jsme vešli do pokoje, kde seděl, byla v něm taková "pámbíčkářská" atmosféra (tím nechci nikoho urazit :)). Já sice nejsem věřící, ale na tohle léčitelství zrovna věřím, prtože ze zkušenosti znamých to opravdu funguje. Sedli jsme si na pohovku a hned nám jednomu po druhém začal říkat co nám a jak jsme prolezlí vším možným,haha. Mamak měla za úkol vše zapisovat. Mě popsala dvě strany :D. Teď by to byla velká nuda, kdybych vám to tu celé vypsala, co mi všechno je, tak to vezmu stručně dle důležitosti.
Takže začal tím, že má zánět v uchu, alergii na prach, pyl a výfukové plyny, oslabení srdíčka, něco se žlučníkem a slezinou, nachlazené klouby na levé noze atd. To byly některé ty nedůležité.
A teď ty, které mi teď docela ovlivnily život. Takže mám náběh na cukrovku a kdybych nezačala držet dietu, tak skončím jako diabetik, což vážně nechci. Takže jsem přestala sladit, což je pro mě naprosto strašná věc, protže žiju převážně ze sladkého, ale už si zvykám na dia cukr a žádné sladkosti. Docela se držím a už jsem jsem si za dva týdny odvykla. Když jsem včera zkoušela jíst dětskou přesnídávku, která se mi vždycky zdála málo sladká, tak jsem ji do sebe nemohla dostal, jak moc na mě byla spřeslazená, takže jsem ji vesele dala taťkovi ať si ji nechá, že se to nedá jíst. Takže jsem udělala pokrok :). Snažím se teď jíst zdravě nebo relativně zdravěji než doteď :). Cítím se vážně lépe, to proto, že jsem byla závyslá na cukrech, které když mi docházely, byla jsem vážně unavená. Teď jsem konečně happy :). Tuto dietu mám prý držet 2 roky, tak jsem zvědavá, jak to vydržím, ale chci konečně žít zdravě :)
Další věc které jsem se musela vzdát je moje milovaná čokoláda a ještě milovanější kafe. Tohle naštěstí jen na 3 měsíce kvůli nějakým potížím se střevem. Déle bych to asi nevydržela. Tu čokoládu stejně nebudu moci jíst, ale to kafe mi chybělo už druhý den a teď mám nevyslovytelný absťák :D. Dostanu kafe k vánocům, hihi :).
Jelikož mám špatnou psychiku a jsem vážně nervák, tak mám každý večer sníst 3-4 oříšky (lískové), takže mám každý večer tři oříšky pro popelku :D. Další hrozná věc, protože oříšky nesnáším a každý večer se u toho ksichtím. Jako právě teď :D.
Dále mám prý vysoký cholesterol, ale na ten se můžu vyprdnout, protože bych pak nemohla jíst vůbec nic :).
Vážně si podle příznaků a všech zánětů v těle připadám jako stoletá bába, nevím co budu dělat až  mi bude šedesát, pokud se toho vůbec dožiju :D.

A teď od nemocí k tomu, jak to v pokoji pokračovalo dále. Každému něco našel a pak začal soustředit energii. Museli jsem se soustředit. To byl tak zvlštní pocit, nechápu. Najednou jsem začala cítit brnění v rukou, pak v nohách a tepalo mi v hlavě, strašně zajímavý pocit. Pak se mi začalo dělat vážně slabo a myslela jsem, že to semnou sekne, ale naštěstí ne :). pak ten léčitel úplně přesně řekl, kde všude nás brnělo a tepalo. Až jsem se začala bát. Potom jsem se bála ještě víc, když mi řekla, že jsem se nějaké dny za sebou budila vždycky ve 3 hodiny ráno. To je vážně pravda, úplně jsem koukala, jak to může vědět. Prý jsem na internetu koukala na nějaké stránky s černou magíí, ale to už mi přišlo přehnané a nevěděla jsem jestli se mám smát nebo se bát. prostě jsem koukala. Uhodl i to, že si roluju peřinu pod hlavu a že doma chodím bosá. No prostě, byla to pro mě velká zkušenost a věřím, že něco na tom pravdy bude, náběh na cukrovku jsem už jednou měla, takže mu věřím. Dále mi doporučil kapky, které on propaguje (ano je to sice byznys, ale jedna paní co tam zrovna seděla, říkala, že to pomáhá a on do toho navíc soustředil tu jeho energii). Stály sice 1200, ale myslím, že pro to zdraví a pohodu to stojí :). Ty kapky jsou bylinné a mají broskvovou příchuť, takže nejsou odporné, jak jsem si myslela. Jsou z Číny od nějakého léčitele a Česká Republika je jediná, která tyhle kapky "má". Už po dvou týdnech užívání se citím vážně lépe, takže asi fungují :).

A kdo to dočetl až sem, má ode mě obrovskýho hudlana, pusu :) =o*



Jaký máte vy názor na tyto léčitele ? Věříte tomu ? Byli jste u nějakého ?
Budu ráda za vaše názory :)


With Love your eL.



8 comments :

  1. Vůbec mi nevadí, že je ten článek dlouhý, ba naopak jsem si ráda přečetla o takové zkušenosti. Já osobně jsem nikdy (ani nikdo z naší rodiny, co já vím) nebyla u takového léčitele. Myslím, že by mě tam rodiče ani nepustili. Vždycky jsem si o takových lidech myslela, že jsou to „šarlatáni", ale teď nevím, co si mám myslet :D. Každopádně určitě někdy napiš, jak jíš zdravě, ráda se inspiruju :)! A určitě vyzkouším ty lískové oříšky, protože se zrovna moc dobře nemám, tak snad mi pomůžou. Jinak taky bych se také bála, kdyby začal vyjmenovávat, co jsem dělala. A hlavně by se asi rodiče divili, co dělám, když mě nekontrolují :D... PS. Budu držet palce při léčbě :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Co znám lidi, tak všem pomohl :). A kdyby ne, tak tě aspoň zastraší a donutí tě jíst zdravě :). Můžu psát nějaké články, co jsem jedla, ale jím téměř pořád to samé :D. Jinak děkuji :)

      Delete
  2. S léčiteli zkušenost nemám, ale věřím v přírodu a v přírodní medicínu.. :) Konkrétně mám jen dobré zkušenosti s tou čínskou a už žádnou chemii při chřipce apod. nejím :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky jsem se doma dali na přírodu a vážně dělá divy :)

      Delete
  3. Kdybych tam šla, tak jdu rovnou do rakve asi :D
    Babička měla leukémii, dědula rakovinu střev, můj taťka má teď Crohnovu chorobu ... Bůh ví co by mi našel!!!! :DDDD I za cenu že by mi to pomohlo, asi bych tam nešla. Chtěla bych, ale bydlím u přítele a jeho rodina pracuje ve zdravotnictví, takže by asi nechápali proč jdu tam když nemám žádný problém atd. ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. U nás je to právě taky takové nahnuté. To by asi nepochopili, že jdeš jinam než k lékaři a bez příznaků :)

      Delete
  4. Důležité je, že doporučení dodržuješ a bereš to vážně. Mnozí lidem tam chodí jakoby pro zábavu.

    ReplyDelete
  5. o nějakem léčiteli slyšim poprve v životě :D no wow,ale ráda bych se taky dozvěděla co se semnou děje :) mimochodem super,zajimavý članek ;-)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...