September 4, 2012

Noví vlasoví pečovatelé.

Krásný a pohodový večer všem :)

POKUD JSTE SE JEŠTĚ NEZAPOJILI DO GA, MŮŽETE ZDE

Ještě když jsem byla na praxích, tak jsem si objednala opět něco na vlasy a dokonce za super cenu. Tyto věci jsem si objednala z internetového obchodu na www.parfums.cz . Podle některých rencenzí na blozích jsem si proklepla značku Kaloos. Četla jsem o ní samou chválu a ještě když je tak levná, tak jsem jí zkrátka nemohla odolat :). Na tuto značku jsem narazila snad jen ve dvou internetových obchodech, ale určitě jich bude víc :). TADY se můžete podívat, co všechno na již zmíněných strýách od této značky mají.
A co jsem si objednala ?


Za prvé jsem nejvíce nemohla odolat masce na vlasy Latte, která po latte měla i vonět. No musím říct, že latte z ní necítím, ale je to taková jemná mléčná vůně, která je neodolatelná. Mám chuť tu masku sníst, jak krásně voní, haha :). Zatím jsem ji použila jen jednou, ale zdá se být prozatím dobrá, měla jsem po ní krásně jemné vlasy :). Za 800 ml jsem dala 98 Kč, což je dost směšná cena za kvalitní výrobek :).


Za druhé jsem si objednala vanilkový šampon na vlasy šampon na vlasy. Ano tento už voní po vanlce a jak krásně. Opravdu je to nádherná vůně, komu voní vanilka. Není to nic chemického ;). Po tomto šamponu cítím, že opravdu vlasy umývá a mám pocit, že v něm nejsou sylikony, protože cokoliv jsem vždycky použila za šampon, tak jsem po něm měla hned jemné vlasy když  jsem je oplachovala. Po tomhle je mám hned drsné a cítím, že jsou skutečně čisté. Rozhodně bych nedoporučovala ten šampon použít bez balzámu, asi bych měla na hlavě slámu. Ale účel šamponu je, že má vlasy umýt :). Tento šampon je pro suché vlasy. Jeho cena za 1000 ml byla 83 Kč.


A do třetice jsem si pořídila medový balzám na vlasy, ve kterém je údajně opravdový med a já to z něj i cítím.Voní to podobně jako takové ty svíčky z vosku s vůní medu. Taky moc pěkná vůně :) Ve vlasech ho vždy nechávám působit a mám je po něm opravdu krásně jemné a vzdušně, ještě těsně před dalším umytím ho ve vlasech cítím, což se mi u žádněho produktu na vlasy nikdy nestalo. Dávám velké plus :) Cena za 1000 ml byla 109 Kč.


Ty nádoby jsou poměrně dost velké, takže to u nás v koupelně vypadá, že tu bydlí nějaký obr, hihi :D. Podrobnější recenze na tyto produkty můžete čekat až je pořádně dlouhodobě otestuji :).
Cena poštovného byla 79 Kč, což na dnešní dobu taky není žádná velká pálka ;).

K nákupu jsem jako dárek obdržela tyto vzorečky, které v brzké době také vyzkouším a dám vám vědět o mých dojmech :).


Mějte se krásně :)

With Love your eL.





5 comments :

  1. díky za tip, asi taky něco zkusím, je to lákavé víc než dost. a šampon za stovku jsem si už dlouho nekupovala!
    P.S.:máš v článku docela dost překlepů, mrkni na něj, prosím, ještě jednou, ať se to lépe čte ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě to zkus :) Jinak děkuji za upozornění :)

      Delete
  2. vypadají vážně dobře:) už se těším na recenze:)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...