July 13, 2012

Recenze: RYOR - Plěťové tonikum pro suchou a citlivou pleť.

Zdravím vás, krásky :))

Řekla jsem si, že už tu dlouho nebyla žádná recenze, tak jsem musela najít nějaký produkt, který už delší dobu používám a mohla bych ho zhodnotit.
Tato recenze je na pleťové tonikum od RYORU, pokud se o něm chcete dozvědět více, čtěte celý článek :)




Co slibuje ? ,,Tonikum je nezbytné použít pro ranní čištění a večerní dočistění pleti, její hydrataci a osvěžení během dne. Pleťovým tonikem pro suchou a citlivou pleť RYOR odstraníte pot a zbylé nečistoty. Dermatologicky testováno."

Co splnilo ? Já jsem s ním nadmíru spokojená. Vždyckyj sem používala takové ty obyčejné pleťové vody, po kterých jsem měla pleť úplně scvklou a vysušenou, ale po tomhle ji nemám ani mastnou a ani příliš vysušenou. Samozřejmě je dobré si po vyčistění tonikem pleť ještě natřít vhodným pleťovým krémem. Po tomto toniku mám hladkou pleť, která není přesušená. Další, co mě na něm zaujalo, je jeho vůně. Je taková svěží a trošku mi připomíná pánskou vodu po holení. Není to žádná vtíravá vůně, jen jemně provoní. Skvěle odlíčí i make-ep :). Pokožku nijak nedráždí a skvěle ji osvěží.

Závěr: Kdo máte suchou pleť, určitě totot tonikum zkuste, určitě nebudete litovat. Cena taky není nějak zavádějící, tuším okolo 80-ti Kč, což je na jeho kvalitu super cena :).

Hodnocení: Tomuto produktu nemám co vytknout, ať hledám, jak hledám, zkrátka nic nenacházím. Zaslouží si plný počet berušek :).


Jak se právě vám zamlouvá toto tonikum ?

With Love your eL.



2 comments :

  1. Toto tonikum, ale pro normální pleť si chci již delší dobru koupit : )A určitě po tvé recenzi koupím :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...