July 31, 2012

Recenze: Dermacol Make-up Cover.

Zdravím dámy :))

1. přednastavený článek je tu. Touhle dobou určitě pracuji a obsluhuji japonce :D. Takže vám jakože posílám pozdrav z práce, hihi.

Ale teď už k článku. Dnes se budu zabývat tímto extrémně krycím make-upe, ke kterému vám chci říci (napsat) pár slov.



Co slibuje ? ,,KLinicky testovaný, hypoalergenní, extrémně krycí Dermacol Make-up Cover vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jedinečná krémová konzistence s obsahem 50 % pigmentů zakraje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad - kruhů pod očima, jzviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn apod. Voděodolný a dermatologicky testovaný. "

Co splnil ? Začala bych tím, že opravdu výborně kryje, zakryje doopravdy vše, jen pozor na množství nanášeného make-upu, protože to může být onen kámen úrazu. Stačí minimilimetrová tečička (dobře, to trošku přeháním, haha) a zakryje to rozsáhlou plochu obličeje. Když se vám náhodou povede nanést velké množství, tak vypadáte jako vosková figurína, což tedy opravdu nevypadá dobře, mám to odzkoušené. Ale když se make-up dobře rozetře, tak už je to mnohem lepší, jen se musíte hodně snažit. 
Dále vás chci upozrnit, že je dobré pod tento make-up nanést nějaký mastnější krém, protože pokud máte suchou kůži, tak vám make-up zvírazní kožní šupinky a to už vůbec nevypadá dobře.
Je docela hutný, takže se s ním poměrně hůře pracuje, ale chce to cvik ;).
Občas se mi stává, že se mi sleje do vrásek, ale jen když je teplo a lehce se potím. Jinak drží jako přibitý.
Jeho další výhodou je mnoho odstínů, takže se určitě vybere každý. Mají nejsvětlejší, který mi příjde až skoro bílý, přes narůžovělé, naoranžovělé a nažloutlé odstíny až po ty poměrně dost tmavé. Já mám odstín č. 212, který je narůžovělý a dokonale mi sedí. Mám hodně světlou pleť, ale ten nejsvětlejší by byl pro mě strašně světlý. Tenhle je tuším 4. nejsvětlejší. Když jsem ho testovala na ruce, všimla jsem si, že docela pěkně voní, ale jen když toho dáte hodně, takže si vůni neužijete ;).
Rozhodně bych ho nedoporučila na celý obličej, ale pouze jako korektor, protože přes celý obličej už nepůsobí přirozeně.


Dala jsem tam toho tak málo a mám toho na ruce tunu, takže stačí ťupka, haha.


Sečteno, podtrženo, tomuto make-pu bych zase tak přiliš vážných věcí nevytkla, ale úplně dokonalý taky není, ale to asi nic a nikdo ;). Tento make-up (bože, snad už to strašné slovo píše naposled) si ode mě zaslouží čtyři berušky z pěti.



With Love your Working eL.


8 comments :

  1. Já jsem si pro něj byla minulý týden a mám 208. zajímavé je to jejich číslování, protože 209 je tmavší než 210...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky to lehce nechapu,ale je alespoň výběr :-)

      Delete
  2. Já ho jednu dobu používala na celý obličej a nevím no, chtělo to hodně rozetřít, ale jako maska jsem si nepřišla :D Ale je pravda, že teď už mám lehčí make up a jsem spokojenější, ale musím si ho znovu pořídit jako korektor :)

    ReplyDelete
  3. Jo přesně to se mi stalo když jsem se šla fotit k jedné fotografce do ostravy. Přišla jsem, připravená, nalíčená no akorát jít fotit a slečna se na mě podívala - "umýt, odstranit a znovu jemněji a méně" prý určitě nechcete na fotkách vypadat jako vosková panenka :-) kolik to cca stojí?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stojí 120 Kč, pokud se nepletu :-)

      Delete
    2. Stojí 120 Kč, pokud se nepletu :-)

      Delete
  4. Ja mám č.208 a je to najdokonalejší korektor na kruhy pod očami, no ako makeup je dosť svojský.

    AK máte chuť omrknúť: www.nochokestroke.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Jako korektor na kruhy pod oči je skvělý :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...