July 16, 2012

16.7.2012

Dobré ráno :)

Tenhle týden mi přišel takový únavný a to se toho ani moc nedělo. Nevím proč, ale zkrátka jsem byla strašně unavená, to bude asi tím počasím, které se tak zhoršilo. Ve čtvrtek jsem byla na doporučení mojí doktorky poslána na neurologii kvůli mým velice častým bolestem hlavy. Tak jsme tam šli s mamkou rovnou spolu, protože už tam taky rok nebyla, tak jsme to vzali v jednom.
Byly jsme objednané na půl jedenáctou, ale znáte to, jak to u dokrorů chodí, vzali nás až ve dvanáct, co se dalo čekat.
Vyšetření (pohovor) probíhál v pohodě, doktorka mi předepsala hořčík a vitamin B a pak jsem šla ne EEG. Výsledky se dozvím dnes, tak snad neumírám, haha, černý humor.  Ten gel ve vlasech už nikdy nechci :D. Za boha jsem ho z vlasů nemohla dostat a to jsem ještě musela jít přes město a jako na potvoru jsem u sebe neměla gumičku :D. Takže jsem šla s umaštěnou hlavou ještě do obchodu, naštěstí na mě nikdo nějak blbě nekoukal.
Koupila jsem si pár věcí, které vám ukážu ve videu :)

Včera jsem rodiče ukecala aby jsme jeli do Brna do Ikei. Ještě nikdy jsem tam nebyla, protože to máme od baráku přes 60 km, navíc jsme se potřebovali vyhnout dálnicím, což byl taky docela problém, takže se celou cestu nadávalo na navigaci, která nás dovedla vždy někam do pr**** :D. Naštěstí jsme tam bez zranění (a pokuty :D) dorazili. Udělala jsem si tam velkou radost a nakoupila pár věciček do mého pokoje, teda bylo jich více než jen pár, haha. Až opět ukecám tátu aby mi některé věci smontoval, tak udělám samostatný článe o dekoracích mého pokoje :).

Tak dost spisů :). Teď jsem po dlouhé době dostala chuŤ si zahrát The Sims 2, takže si to zase nainstaluji :D. Je tu docela nuda a na seriály a filmy koukám pořád ;). Tak se tu mějte fajne a já se vám snad co nejdříve zae ozvu :). Papa =o*.

With Love your eL.



2 comments :

  1. to máš super že len 60km...ja by som to brala...na slovensku je ikea len v bratislave a keď na príklad ako ja bývam na severovýchode to nie je práve výhra...tiež tam mám vyhliadnuté nejaké veci tak snáď toto leto tam zájdem konečne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jako jjá jsem se tam taky dlouho chystala, tak konečně jsem se tam dostala. Bla jsem v ráji, mají tam nádherné věci, určitě ta cesta stojí za to :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...