April 10, 2019

POHODLNÝ JARNÍ OUTFIT

AHOJKY KRÁSKY 💋. Jaro už je konečně tady a my si můžeme zase tvořit hezčí outfity, barevnější a kousky různě obměňovat, jelikož jsem byla v zimě zabalená pouze v zimní bundě a kozačkách, takže nic zajímavého. V zimě si na nějaké outfity moc nepotrpím a jsem ráda pouze za to, že jsem v teple. Proto jsem nadšená z pěkného počasí, kdy můžeme vyjít v novém tričku, které nebude schované pod několika vrstvami oblečení. Už se neladím jen do pár nevýrazných oblíbených zimních kousků, ale vytahuju už i nějaké ty barvičky, které mi tak chyběly.

Nejraději mám jednobarevné oblečení, žádnou divočinu, a tak vám v dnešním článku chci ukázat jeden pohodlný jarní outfit, který jsem doplnila dvěma kousky, které jsem si vybrala ve spolupráci se stránkou www.manzara.cz. Najdete tam všechno možné..například kabelky, svetry, kabáty nebo třeba plavky a další věci.

Mají tam moc krásné kabátky, zaujal mě jeden takový krásný plyšový, ale nevím, jestli by jsem se v něm neztratila, jelikož působil hodně mohutně a já jsem docela drobek 😀. Dále jsem pokukovala po plavkách, jelikož mám doma už docela staré plavky a už by to chtělo pořídit něco lepšího, pokud letos vyjde nějaká ta dovča v zahraničí. 

A teď už k outfitu...Je takový na každodenní nošení, jelikož je pohodlný a to je pro mě nejdůležitější, abych se v něm dobře cítila. Vzala jsem si černé džíny z C&A, růžové tričko s lehce spadlými rameny z NewYorkeru, plyšovou mikinu z Manzary a doplnila to obyčejnými nazouváky, které jsem  sehnala u vietnamců za směšných 125 Kč a nakonec kabelku, také ze stránek Manzary.

Na outfity pózovat neumím, takže se omlouvám, ale pro představu to snad bude stačit 😀





Kousky z Manzary jsou super, kabelka je pevná, nikde nevykukují nitě, působí kvalitně a kapsičky uvnitř jsou také super řešené. Do mikiny jsem se hned zamilovala, jelikož je neuvřitelně přijemná a měkoučká. Bude super teď na jaro místo bundičky i na podzim a v zimě místo svetru, protože je příjemně teplá. Z dodáním také nebyl problém, balíček došel do pěti dnů v pořádku. Bála jsem se, jestli budou kousky vypadat stejně dobře, jako na fotkách a tak jsem byla mile překvapena, že vypadají dle mého očekávání. Za mě tedy super 👍

Tohle jsem prostě já, miluju jednoduchost 😊




4 comments :

  1. Ahoj Luci, prosimtě čím to máš svázané v pase? Přesně takový pásek sháním... Díky, měj se :-)

    ReplyDelete
  2. Kabátek je moc hezký taky jeden z manzary mám :) i kabelku

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...