May 14, 2017

GARNIER | ČÍSTÍCÍ MICELÁRNÍ GEL.

AHOJKY KRÁSKY 💛

Zase přišla chvíle, kdy mám chuť sepsat nějaký ten článek...HURÁÁÁ 😃. V dnešním článku vám představím (někdo už ho možná zná, protože už je pár měsíců v obchodech) čistící micelární gel od Garnier, který mě neskutečně zaujal a byla jsem zvědavá, jaký bude.

Jsem zvyklá, že se odličuji ve sprše. Vždy použiju nějaký odličovací gel,  střídám různé právě od Garnier. Už jsem vyzkoušela všechny, takže mě moc potěšilo, když jsem tento nový gel našla v Glancboxu a mohla tak vyzkoušet zase něco nového a zároveň trošku jiného.


Co slibuje? ,,Čisticí micelární gel pro citlivou pleť od Garnier nejen zklidní, ale efektivně odstraní make-up a čistí pleť bez použití vatového tampónku. Jeho jemná textura a složení bez parfemace zklidňuje citlivou pleť. Dermatologicky a oftamologicky testováno pro všechny typy pleti, i tu citlivou. Bez tření. Bez parabenů. Bez parfemace."

Co splnil? Gel je průhledný a není parfemovaný, takže by neměl dráždit ani citlivou pleť. Pleť si navlhčím (oči mívám vždy zavřené, protože nechci, aby se mi do nich dostal gel), nanesu  gel a začnu krouživými pohyby nanášet na pleť a oči. Gel vůbec nepění, čehož jsem se nejdříve děsila, protože jsem si myslela, že vůbec nesmyje make-up. Ale mile mě překvapil. Řasenku krásně rozpustí, stejně tak i make-up a pleť je skvěle vyčištěná. Nevím, jestli štípe v očích, to ani zkoušet nechci, jsem naučená se odličovat se zavřenýma očima. Pleť ale vůbec nedráždí. Odlíčí opravdu skvěle a při záverečném dočíštění pleti micelární vodou už nemám na tamponku téměř nic.


Cena? Od 99 Kč

Hodnocení:  


Závěr: Tohle je zatím nejlepší odličovací gel, který jsem od Garnieru vyzkoušela a asi se ho budu nějakou dobu držet, protože je úžasný. Opravdu krásně odlíčí, není zbytečně převoněný, takže ani nedráždí pleť, takže nejlepší volba 👍



5 comments :

  1. Chci ho taky vyzkoušet, vypadá super ! :)

    ReplyDelete
  2. Teda ten vypadá úžasně. Měla jsm od Garnieru zatím pouz micelární vodu a byla naprosto skvělá! :)

    ReplyDelete
  3. Gely mám na čištění pleti nejraději, poslední dobou teda spíš oleje. Od akné mi nikdy žádný přípravek nepomohl a tak hledám péčí spíš v přírodní kosmetice. Momentálně se odličuji pouze kokosákem a jak to bývá, čím méně tím lépe.

    ReplyDelete
  4. Já před gely spíše upřednostňuji micelární vody :-) a na dočištění používám čistící pěnu nebo gel, ale to už nemusí být zrovna micelární...
    All my cosmetics

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...